jak postapic??

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Cowboy87
Początkujący
Początkujący
jak postapic??

Postautor: Cowboy87 » 01 wrz 2006, 10:40

Witam wszystkich uzytkownikow,chce zaznaczyc ze to moj pierwszy temat mimo ze juz od dluzszego czasu przegladam ten portal. A wiec W ostatnia sobote bawilem sie na imprezie z pewna dziewczyna i naszymi znajomymi bylo naprawde fajnie w nastepnym dni tez balowalismy. W ciagu tych dwoch dni kila razy tanczylem z ta dziewczyna, wymienilismy sie numerkami gg i komy. W poniedzialek pisalem z nia na gg okolo w sumie 4 godzin i bardzo mi sie z nia dogadywalo we wtorek tak samo bylo,tylko ze ja traktowalo ja caly czas tylko jako kumpele nic wiecej dodam ze ta dziewczyna jest z mojej miejscowosci ale dopiero na tych imprezach tak dobrze sie poznalismy,mimo ze ja od dziecka z widzenia ja znalem ale nie bylem z nia na ''czesc''. W srode sama zaproponowala mi abysmy wyszli na spacer,poczatkowo mialem watpliwosci ale sie zgodzielm,przegadalismy na tym spacerze kilka doprych godzin. W esach i przez gg pisala esy tego typu ze by do mnie sie przytulia i dala buzi. Wczoraj rowniez sie z nia spotkalem wieczorem, siedlismy na lawce i rozmawialismy w pewnym momencie sama sie do mnie podsunela i przytulila sie do mnie,gdy ja puzniej odprowadzalem,przed jej brama rowniez sie do mnie przytulia a takze pierwsza mnie pocalowala. A wiec nie wiem co myslec o takiej dziewczynie. Chyba za szybko sie to wszystko potoczylo,ja tak bynajmniej uwazam. Dziewczyna jest ladna ale jak to powiedziec jest dobrze zbudowana ale nie gruba i wlasnie taki mam problem zawsze do tej pory mialem szczuple dziewczyny.Ona sie jak sie domyslam sie we mnie zakochala tylko ze narazie ja do niej nic nie czuje i nie chce na sile z nia sie wiazac,nie chce jej zranic to najwazniejsze
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 wrz 2006, 10:47

To jej o tym po prostu powiedz , dodam " delikatnie " by mi cos znowu nie zarzucono
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
on22gdy
Początkujący
Początkujący
Postautor: on22gdy » 01 wrz 2006, 10:49

moim zdaniem sam sie musisz zastanowic czego chcesz czy szczuplej "modelki" czy dzeiwczyny na ktora nie tylko bedziesz patrzal ale tak jak napisales mozesz tez przegadac pare ladnych godzin, bo wierz mi patrzenie sie szybko moze znudzic ;) bo moim zdaniem nie zakochujesz sie w urodzie...sam jestem z dziewczyna prawie 3 lata( w pazdzierniku beda) i gdyby byla tylko ladna to nie bylbym z nia od dawna jak znam zycie :) zawsze mozna sprobowac a nie odrazu sie zawsze kocha ziomus ;) pozdro :)
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 01 wrz 2006, 10:52

Cowboy87 pisze:A wiec nie wiem co myslec o takiej dziewczynie.

odbiera twoje zachowanie jako zachete dla siebie. Według niej tez chcesz tego co ona.
Cowboy87 pisze:Dziewczyna jest ladna ale jak to powiedziec jest dobrze zbudowana ale nie gruba i wlasnie taki mam problem zawsze do tej pory mialem szczuple dziewczyny.

czyli co nie chcesz jej za dziewczyne bo zawsze miałes inne dziewczyny, o innej budowaie. Dziecko ona nie mam byc yaka jak pozostałe ona ma ci sie podobac
Cowboy87 pisze:Ona sie jak sie domyslam sie we mnie zakochala

od razu zakochała. a moze jej sie zwyczajne podobasz tylko.
Nie chcesz by była kims więcej niz kolezanka to jej to powiedz. Nie wiem czego oczekujesz od nas, ze za ciebie powiemy czy co

[ Dodano: 2006-09-01, 10:55 ]
Andrew pisze:by mi cos znowu nie zarzucono

juz pedze zarzucac
i stanowczo, delikatnie i stanowczo
Awatar użytkownika
Black007_pl
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Black007_pl » 01 wrz 2006, 11:27

Stary sam ją zachęciłeś a teraz płaczesz ?? weź się w garść i się zdecyduj, co i jak :)
"I save all the bullets from ignorant minds
Your insults get stuck in my teeth as they grind
Way past good taste, on our way to bad omens
I decrease, while my symptoms increase "
Cowboy87
Początkujący
Początkujący
Postautor: Cowboy87 » 01 wrz 2006, 11:35

Ty no w jaki sposob zachecalem?? to ze zatanczylem z nia 4 razy albo na gg pisalem
Awatar użytkownika
a.b1
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: a.b1 » 01 wrz 2006, 11:38

jak się wysyła pewne sygnały, to trzeba mieć tego świadomość, a nie zadawać pytanie na forum czy dziewczyna jest łatwa!! Być może dziewczyna źle zinterpretowała te Twoje sygnały i masz jak masz. Jeśli to nie to, to zakończ szybko tą znajomość .
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 01 wrz 2006, 15:39

a.b1 pisze:Być może dziewczyna źle zinterpretowała te Twoje sygnały i masz jak masz.

dokładnie
zacznij myslec a nie pisz na forum Ty no...
nie chcesz z nia byc to jej to powiedz a nie dupe ludziom zawracasz. Ja nie wiem w czym tu problem. Masz jezykw gebie to go uzyj, juz o jakims skomplikowanym uzywaniu mózgu nie wspominam
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 01 wrz 2006, 17:41

Hmm...a nie mozes zjej powiedziec po prostu? :?
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 01 wrz 2006, 17:45

moon pisze:Hmm...a nie mozes zjej powiedziec po prostu? :?

widocznie, dla niego to trudne, bedzie szukał jakis wykretów, owijła w co sie da, zamiast zwyczajnie powiedziec
Awatar użytkownika
Neco
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Neco » 01 wrz 2006, 19:18

nie chce jej zranic to najwazniejsze

Moim zdaniem to sie nie da tak zrobic bys jej nie zranil. Nie wazne jak delikatnie jej to powiesz, jesli nie bedziesz chcial odwzajemnic jej uczucia to i tak bedzie zraniona, bedzie czula odrzucenie. A w takim wypadku powiedziec prosto z mostu to chyba nalepsze rozwiazanie... oczywiscie delikatnie... bo z drugiej strony jesli sie zmusisz by z Nia byc mimo ze ona nie jest tą którą sobie wymarzyles to bedziesz sie meczyl Ty, i tak czy siak sie to zakonczy szybko a bedzie bolalo jeszcze bardziej... ale juz nie tylko Ją, ale także Ciebie bo będziesz się czuł jak świnia <grozny>

Pozdrawiam
Wojtek
... bo przecież Kocha się tylko dwa razy.
Mój limit się wyczerpał :)
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 03 wrz 2006, 11:39

Już troszkę za późno by jej nie urazić czy nawet nie skrzywdzić. Trzeba było wcześniej o tym pomyśleć! Jeśli pozwoliłeś na pocałunek i przytulanki chociaż nic nie planujesz to dałeś jej do zrozumienia, że to co ona robi jest dla Ciebie ok. Mimo wszystko jeśli naprawdę czujesz, że nie chcesz się angażować, to powiedz jej to. Im wcześniej tym lepiej.
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
paddy
Maniak
Maniak
Postautor: paddy » 03 wrz 2006, 16:07

oj facet :/
to że miałeś szczupłe a teraz spotykasz "dobrze zbudowaną" to chyba nie znaczy że nie możesz kiedyś coś do niej poczuć. Sam mówisz że jest ładna. Owszem nic na siłę.. ale przemyśl to i nigdy nie mów nigdy. :] Spytaj może po prostu czego ona oczekuje od Ciebie itd, i się dogadajcie po ludzku. Delikatnie i taktowanie ;)
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 03 wrz 2006, 20:38

Cowboy87 pisze:a takze pierwsza mnie pocalowala.
A Ty drugi. A potem się dziwicie, że dziewczyny się angażują i wydaje im się, że zielone światło zobaczyły. Wystarczy czasem pomyśleć, że nasze czyny mają jakieś konsekwencje.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 03 wrz 2006, 21:00

Eeeeeee czy to znaczy ,ze jak dziwczyna pusci mi oczko , co w konsekwencji dalszej , doprowadzi do wspulnego erotycznego uniesienia (sexu) to mam sie z nią zenic ??
zeby sie napic piwa nie trzeba kupowac wszak browaru , jak to sie mawia <aniolek>
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 03 wrz 2006, 21:05

Andrew pisze:Eeeeeee czy to znaczy ,ze jak dziwczyna pusci mi oczko , co w konsekwencji dalszej , doprowadzi do wspulnego erotycznego uniesienia (sexu) to mam sie z nią zenic
Problem polega na tym, że należy brać pod uwagę drugą osobę - właśnie tę dziewczynę. Jakie ona ma podejście i czy puszczenie oczka oznacza dla niej oświadczyny, czy nie. Nie możesz patrzeć na to przez pryzmat siebie, bo to do niej należy reakcja. I jak ona zareaguje, zależy od niej, a nie od tego, co Ty swoim zdaniem zrobiłeś.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 03 wrz 2006, 23:43

Andrew pisze:zeby sie napic piwa nie trzeba kupowac wszak browaru , jak to sie mawia

Tak było dawniej :D Dziś musisz zainwestować w ten browar ;P

To się nazywa subiektywizm, w spojrzeniu. Rzadko ludzie odbierają to w sposób "nadprogramowy". "Mam takie widzenie - to tak musi postąpić" :|

Trza się UCZYĆ SIEBIE!... w każdej "postaci".
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 04 wrz 2006, 08:50

Mrt ..DO NIEJ ??reakcja nalezy ... hmmm to znaczy tak , jak rzadzacy spowodują stan wojny to ja musze na nią isc ! jako obywatel twego kraju . <hahaha>

Nie pujde ! i w dupce mam jaką ona bedzie miała reakcje , swe reakcje jak i ludzkie opieram na ogulnych przyjetych , i jak mi ktoś puszcza oczko to ciagnę to dalej , ale wcale o zeniaczce mowy byc nie musi , cokolwiek sie stanie <browar>
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 04 wrz 2006, 21:37

Andrew pisze:Nie pujde ! i w dupce mam jaką ona bedzie miała reakcje , swe reakcje jak i ludzkie opieram na ogulnych przyjetych , i jak mi ktoś puszcza oczko to ciagnę to dalej , ale wcale o zeniaczce mowy byc nie musi , cokolwiek sie stanie
No właśnie dla Ciebie. Dla kogoś innego może to oznaczać co innego, a tego już nie bierzesz pod uwagę. I w ten sposób masz najkrótszą drogę do zranienia czyichś uczuć - nieważne, czy istota jest wyjątkowo przewrażliwiona, czy nie - ważne, że możesz ją zranić.
Andrew pisze:hmmm to znaczy tak , jak rzadzacy spowodują stan wojny to ja musze na nią isc ! jako obywatel twego kraju .
To znaczy, że jeśli rządzący spowodują stan wojenny, to sami powinni założyć mundur.
Cowboy87
Początkujący
Początkujący
Postautor: Cowboy87 » 05 wrz 2006, 12:57

Pewnie sie zdziwicie ale juz od jakis 4 dni jestem zwiazany z ta dziewczyna, poczatkowo chcialem traktowac jako bliska kumpele ale po tych spotkaniach i w ogóle :P przekonalem sie do niej ze naprawde bedzie mi z nia dobrze :D jest nam ze soba wspaniale.Pewnie z poczatku uznaliscie ze szukam modelki najladniejszej na swiecie ale tak nie jest bo dla mnie liczy sie dziewczyna jaka jest w srodku a tak z ktora jestem jest wprost idealna i nie przeszkadza mi to ze ma kilka kilo wiecej wagi od tych chudych modelek. Za rzadne skarby bym jej nie wymienil :p
Awatar użytkownika
Żabcia
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Żabcia » 08 wrz 2006, 11:09

paddy pisze:to że miałeś szczupłe a teraz spotykasz "dobrze zbudowaną" to chyba nie znaczy że nie możesz kiedyś coś do niej poczuć. Sam mówisz że jest ładna. Owszem nic na siłę.. ale przemyśl to i nigdy nie mów nigdy.

:] muszę :D :A NIE MÓWIŁA :P

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”