Mysiorek pisze:Andrew pisze:kazdego mierzycie swa miarą ,albo miara jaką was wychowano.
I Ty też tak oceniasz
Ale Andrew nie potępia posiadania jednej kobiety
Moderator: modTeam
Mysiorek pisze:Andrew pisze:kazdego mierzycie swa miarą ,albo miara jaką was wychowano.
I Ty też tak oceniasz
Andrew pisze:gdzi ktos uzył słów "zbyt normalna"
Mysiorek pisze:Andrew napisał/a:
kazdego mierzycie swa miarą ,albo miara jaką was wychowano.
I Ty też tak oceniasz
Mysiorek pisze:WSZYTKO SIĘ NIE ZMIENIA !
Mysiorek pisze:Tak to jest, jak człek nie wie sam co gada.
Mysiorek pisze:Daj spokój z tymi założeniami. Zastanawiałeś się kiedyś, czy Twoje nie są błędne? Co do osób i co do ich toku myślenia?
Mysiorek pisze:I Ty też tak oceniasz
Magda22095 pisze:Hey!!!! Mam 16 lat... zawsze zakochuje sie w facetach po 30, a nawet po 40... (Jeszcze nigdy nie zakochalam sie w moim wieku lub po 20). Czy to jest choroba? Odpiszcie!
Magda22095 pisze:Hey!!!! Mam 16 lat... zawsze zakochuje sie w facetach po 30, a nawet po 40... (Jeszcze nigdy nie zakochalam sie w moim wieku lub po 20). Czy to jest choroba? Odpiszcie!
Ciekawa jestem skąd ty to możez wiedzieć, możę przejdzie a może i nie. Zakochaniem bym tego nie nazwała.Lagartija pisze:Przejdzie Ci
Lagartija pisze:Ehh bo laska ma 16lat i tacy faceci jej imponuja...Nie nazwalabys tego zakochaniem a czym?imponowaniem czy moze przeciwnie - miloscia?
Ale czas robi swoje.
Magda22095 pisze:Miestety droga "wstreciucho" teraz nie moge ci odpowiedziec na to pytanie... dlatego ze... po prostu jeszcze nie wiem ;] ;] ;] ;]
Lagartija pisze:runeko napisał/a:
Szukaniem figury ojcowskiej.
Ok - to kupuje bo tez podobnie uwazam
runeko pisze:Wstreciucha napisał/a:
a ja nie kupuje
Tak bywa w rzeczywistosci. Wszystkie dziewczyny, ktore znalam a mialy spaprany kontakt z ojcem zawsze braly sie za starszych (w tym ja). Wiec przyklad z wlasnego podworka.
TFA pisze:Jakie to smutne ze dzisiaj ludzie myla przyjazn z luzna znajomoscia.
FrankFarmer pisze:A juz myslalem że jeszcze 2-3 lata i małolaty nie będą za mną latac ... Fajowo
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 79 gości