Pomocy, podobają mi się brzydkie dziewczyny

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Meliana
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Meliana » 27 mar 2004, 23:23

Nie ma brzydkich ludzi,są albo ładni albo mniej ładni. A zanim jak się kogoś wyzwie od brzyduli, to niech najpierw spojrzy w lustro i sam siebie oceni.
What can you see
on the horizon?
Why do the white gulls call?
Across the sea
a pale moon rises
The ships have come to carry you home.
Awatar użytkownika
Meliana
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Meliana » 27 mar 2004, 23:25

Moim zdaniem wszyscy są "pozytywni" z wyglądu, po prostu trzeba w nich to "coś" dostrzec :)
Pozdrawiam!
What can you see

on the horizon?

Why do the white gulls call?

Across the sea

a pale moon rises

The ships have come to carry you home.
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 29 mar 2004, 12:53

Wszystko zależy od nastawienia. Jednak niektórym podobaja sie różny typy urody;)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 mar 2004, 18:42

Mój Tesc zawsze mawia :

Nawet kołek ubrać ładnie i postawic go przy ścianie - wnet kolejka za nim stanie ! :)
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
M@g
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: M@g » 06 sie 2006, 20:44

Podobno, jednemu Kaśka, drugiemu Maryśka. Jednak dyskusja skupiła się na puszystych. Dlaczego uważacie, że koścista brzydula jest gorsza od puszystej piękności?
Awatar użytkownika
Sun
Bywalec
Bywalec
Postautor: Sun » 06 sie 2006, 21:02

Ja ma koleżankę, która lubi facetów jak to ona określa: "z defektami" ;)
Różnie to w jej wykonaniu wygląda, bo często zwraca uwagę na kogoś, do kogo ona wizualnie nie pasuje, albo do kogoś kto wyróżnia się czymś nietypowym z wyglądu. Ja ogólnie wiem o co chodzi autorowi wątku... Ale troszkę niefortunnie nazwałeś te kobiety na które zwracasz uwagę. "Brzydkie"?? Może raczej ze specyficzną urodą, lepiej by było? ;)

Meliana pisze:Moim zdaniem wszyscy są "pozytywni" z wyglądu, po prostu trzeba w nich to "coś" dostrzec :)

Ładnie napisane :) Zgadzam się z tym. A u każdego to "coś" jest inne...
Po zachodzie bywa najprzyjemniej...
Awatar użytkownika
SaliMali
Weteran
Weteran
Postautor: SaliMali » 06 sie 2006, 21:20

ja jakoś też od zawsze interesowałam się mężczyznami, którzy z wyglądu na innych nie robią ogromnego wrażenia. Dla mnie za to taki mężczyzna jest baaardzo przystojny... dlatego nie rozumiem dlaczego piszesz, że podobaja Ci się brzydkie dziewczyny?To, że dla innych nie są atrakcyjne nie znaczy, że są brzydkie...
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Awatar użytkownika
Mr freeze
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Mr freeze » 06 sie 2006, 21:20

Nie ma co mowic, ze ktos jest brzytki-ka
Jest tyle mozliwosci na "extrememakeover" -nazwa programu na ABC.
Ciekawe jakby dana osoba sie zachowala gdyby takie brzytkie kaczatko zamienilo sie w labedzia i odgryzlo sie za teksty na sprawcy.
Iść przez życie tak, aby ślady twoich stóp przetrwały Cię
rozkminka
Początkujący
Początkujący
Postautor: rozkminka » 07 sie 2006, 22:50

BlueEyes pisze:Normalny jesteś, a skoro Ci się podoba widać... brzydka nie jest, atrakcyjna dla Ciebie, nieatrakcyjna dla innych i już. Zaden problem... Nieprawdaż?
A'propos nad gustami się nie dyskutuje. ; )

Popieram !!

ps. nie ma kobiet "ładnych - brzydkich" bo to MY KOBIETY jesteśmy płcią piękną <banan>
Szukam cię - a gdy cię widzę
udaję, że cię nie widzę.

Kocham cię - a gdy cię spotkam
udaję, że cię nie kocham.

Zginę przez ciebie - nim zginę
krzyknę, że ginę przypadkiem.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 07 sie 2006, 22:59

Przestancie walic slodkimi klamstwami i stereotypami, sa ludzie obiektywnie ladni i brzydcy, nic tego nie zmieni. Zarowno u kobiet jak i mezczyzn.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
Sto-lat
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Sto-lat » 07 sie 2006, 23:42

dobrze ze interesuje sie "brzydkimi" kobietami, a nie facetami, przynajmniej pociąg jest prawidłowy...
such a perfect day....
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 07 sie 2006, 23:53

nietypowy pisze:Witam.

Ostatnio zauważyłem coś dziwnego. Podobają mi sie dziewczyny, które po prostu są brzydkie. Wszyscy znajomi twierdzą, że mam spatrzony gust. Ale nie wiem czemu podobają mi sie dziewczyny, na które oni nawet nie patrzą. Zawsze znajduję w nich coś fajnego. Sam należę do przystojnych mężczyzn. Podobam się wielu ładnym kobietą. Jednak sam nie wiem czemu czyję coś do tych mniej atrakcyjnych (one coś soba reprezentują).

Czy ktos był w podobnej sytuacji??? Czy to normalne??? Pomóżcie, bo sam juz nie wiem, czy jest coś ze mną nie tak, czy co????

:566:
Może jesteś bi. Bo faceci bi tak mają, że choćby najprzystojniejszy i najpiękniejszy, to panienki ma nieciekawe z wyglądu. Nie wiem, na czym to polega, ale tak to właśnie wygląda.
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 08 sie 2006, 01:37

TFA pisze:sa ludzie obiektywnie ladni i brzydcy

Ja wole mowic, ze "ktos jest nie w moim typie" ludzie troche inaczej na to reaguja niz na stwierdzenie "nie podobasz mi sie/brzydki jestes", ale ogolnie skutek jest ten sam ;DD
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
<sex> -> ta też jest fajna
<hahaha> -> często sie śmieję...ze wszystkiego...
<fuckoff> -> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
firstOne!
Entuzjasta
Entuzjasta
Re: Pomocy, podobają mi się brzydkie dziewczyny

Postautor: firstOne! » 08 sie 2006, 01:40

nietypowy pisze:Witam.

Ostatnio zauważyłem coś dziwnego. Podobają mi sie dziewczyny, które po prostu są brzydkie. Wszyscy znajomi twierdzą, że mam spatrzony gust. Ale nie wiem czemu podobają mi sie dziewczyny, na które oni nawet nie patrzą. Zawsze znajduję w nich coś fajnego. Sam należę do przystojnych mężczyzn. Podobam się wielu ładnym kobietą. Jednak sam nie wiem czemu czyję coś do tych mniej atrakcyjnych (one coś soba reprezentują).

Czy ktos był w podobnej sytuacji??? Czy to normalne??? Pomóżcie, bo sam juz nie wiem, czy jest coś ze mną nie tak, czy co????

:566:

stary.. nawet niewiesz jakie masz szczescie majac taki gust ;) sam osobiscie chcialbym miec mniej wygorowany gust.. ale tego sie nie da zmienic, wiec ciesz sie naprawde!
Awatar użytkownika
paula19
Maniak
Maniak
Postautor: paula19 » 08 sie 2006, 08:23

Dlaczego uważasz to za problem?? Przecież wszystkim facetom nie mogą podobać się te same dziewczyny i odwrotnie.
I nie przejmuj się tak bardzo zdaniem kolegów :)
... każda dziewczyna powinna nosić głowę wysoko, z tego powodu, że jest kobietą, że była dla Stwórcy doskonale skończoną poprawką do spartaczonego Adama.
Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 08 sie 2006, 12:06

sadi pisze:Ja wole mowic, ze "ktos jest nie w moim typie" ludzie troche inaczej na to reaguja niz na stwierdzenie "nie podobasz mi sie/brzydki jestes", ale ogolnie skutek jest ten sam ;DD

One big shit!Jak mowie ,ze facet nie jest w moim typie to wcale nie znaczy ,ze jest "brzydki".Ale widac u kobiet to inaczej dziala.
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 08 sie 2006, 12:25

tarantula pisze:Jak mowie ,ze facet nie jest w moim typie to wcale nie znaczy ,ze jest "brzydki".Ale widac u kobiet to inaczej dziala.

dokładnie, u mnie nie znaczy to brzydoty.
Po prostu nie zachwyca mnie, nie pociaga, nie interesuje
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 08 sie 2006, 12:35

A mis się, niestety podobaja tylko te ładne <zalamka>
tarantula pisze:Jak mowie ,ze facet nie jest w moim typie to wcale nie znaczy ,ze jest "brzydki".Ale widac u kobiet to inaczej dziala.
jeśli to tak działa u innych kobiet to nie jest ze mną tak źle. Tyle razy słyszałem:"nie jesteś w moim typie" Teraz rozumiem. Chodziło im o to że zupa była za słona <diabel>
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 08 sie 2006, 12:41

Kazdemu podobaja sie ładne, ładne dla niego :]
tylko, że czesto ich gust pokrywa sie z gustem wiekszości
Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 08 sie 2006, 13:06

Blazej30 pisze:A mis się, niestety podobaja tylko te ładne <zalamka>

Oswiec mnie jakie to sa ladne?
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.

Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,

czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko

inne."
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 08 sie 2006, 13:08

Ehs... Kolesiowi nie podobaja sie brzydkie dziewczyny. Zrobmy analize topicu:

Podobaja mi sie - podobaja mi sie
Brzydkie - takie, ktore nie podobaja sie moim znajomym/kumplom.
Dziewczyny - dziewczyny.

Masz inny gust i tyle. Przeciez nic w tym zlego czlowieku. Gdzie tu jest problem?
Awatar użytkownika
Soul
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Soul » 08 sie 2006, 20:28

Nie piszcie stricte do kolesia ktory zalozyl ten topic bo to bylo ponad 2 lata temu i pewnie juz zapomnial, ze takie forum istnieje :)

Czy jest bi? Mrt wydala troszke krzywdzacy osad moim zdaniem (choc wydaje sie to calkiem logiczne myslenie ;] ). Jesli pieknej kobiecie podoba sie mniej przystojny facet to ona tez jest bi ? Kazdy ma inny gust i to dobrze ze przystojniak potrafi zauwazyc cos pieknego w mniej atrakcyjnej kobiecie. Czy zawsze musi byc tak ze ladny wiaze sie z ladnym? Chyba nie :)
Sztuką jest nie szukając nigdy siebie,
wciąż na nowo się odnajdywać.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 08 sie 2006, 20:34

Tak, tylko wy mowicie o szczycie gory lodowej, czyli osobach w naszym typie sposrod osob atrakcyjnych. A sa przeciez tacy ludzie ktorzy nie podobaja sie nikomu, no przeciez wiadomo o co chodzi, jak ktos ma mega garbaty nos, wytrzeszcz oczu, cala gebe w tradziku to sie nikomu nie podoba, nie powiecie mi ze nie jest tylko w naszym typie, nie jest w niczyim typie, prosta pilka.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 08 sie 2006, 21:03

TFA pisze:jak ktos ma mega garbaty nos, wytrzeszcz oczu, cala gebe w tradziku to sie nikomu nie podoba, nie powiecie mi ze nie jest tylko w naszym typie, nie jest w niczyim typie, prosta pilka.

wiesz jesli ten defekt faktycznie jest taki straszy, to moge sie zgodzic, sa ludzie którzy raczej nikomu sie nie spodobaja
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 09 sie 2006, 08:14

Soul pisze:Mrt wydala troszke krzywdzacy osad moim zdaniem (choc wydaje sie to calkiem logiczne myslenie ;] ). Jesli pieknej kobiecie podoba sie mniej przystojny facet to ona tez jest bi ? Kazdy ma inny gust i to dobrze ze przystojniak potrafi zauwazyc cos pieknego w mniej atrakcyjnej kobiecie. Czy zawsze musi byc tak ze ladny wiaze sie z ladnym? Chyba nie
Ilu znasz bi? I ilu z nich ma panienki?
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 09 sie 2006, 08:54

mrt pisze:Ilu znasz bi? I ilu z nich ma panienki?

A to od tej strony? Ale zwróć uwagę, że np. ma się tych panienek 5, po kolei. I jedne są ładne, inne nie. Czy ten facet też jest bi?
Jeśli zauważyłaś, że facet bi ma brzydszą panne, to chyba nie ma tego przełożenia w 2 stronę: każdy (większość) posiadający brzydką jest bi?
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 09 sie 2006, 09:18

tarantula pisze:Oswiec mnie jakie to sa ladne?
jak tak dalej pójdzie to te z pełnym uzębieniem <evilbat> A co czasu teraźniejszego to inteligentne, z poczuciem humoru, tolerancyjne, niewymagające, z temperamentem. Co do urody to już pisałem w innym temacie.
TFA pisze:A sa przeciez tacy ludzie ktorzy nie podobaja sie nikomu, no przeciez wiadomo o co chodzi, jak ktos ma mega garbaty nos, wytrzeszcz oczu, cala gebe w tradziku to sie nikomu nie podoba
to nawet nie musi być tak drastyczny przypadek. Niesymetryczna twarz, za głęboko lub za blisko osadzone oczy, za szeroka sczęka, a ktoś staje się brzydalem.
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.

I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.

/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 09 sie 2006, 09:28

Mysiorek pisze:A to od tej strony? Ale zwróć uwagę, że np. ma się tych panienek 5, po kolei. I jedne są ładne, inne nie. Czy ten facet też jest bi?
Jeśli zauważyłaś, że facet bi ma brzydszą panne, to chyba nie ma tego przełożenia w 2 stronę: każdy (większość) posiadający brzydką jest bi?
Mysiorek, napisałam "może"!!! Więc nie odwracaj tego z łaski swojej. Poza tym <belt> więc nie drażnić proszę <wsciekly>
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 09 sie 2006, 09:41

mrt pisze:więc nie drażnić proszę

Nawet se kuźwa ynteligentnie pogadać nie można :D
TFA pisze:jak ktos ma mega garbaty nos, wytrzeszcz oczu, cala gebe w tradziku to sie nikomu nie podoba, nie powiecie mi ze nie jest tylko w naszym typie, nie jest w niczyim typie, prosta pilka.

Przesadasz. Jeśli ten ktoś podoba się sam sobie, potrafi "zrobić" się. A jego fajne wnętrze może zmienić Twój gust w godzinę.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 09 sie 2006, 09:54

brzydka-ładna to ocena subiektywna ...
i ważne jest co zainteresowanemu/nej podoba a nie co sądza o tym inni.
gust nie podlega dyskusji...

Jedni wolą blondynki, inni brunetki a trzeci tylko rude ...
Ja osobiście wolę brunetki, więc blondynki mi się nie podobają ...
Szczerze mówiąc nie znam żadnych par gdzie koleś jest normalny a panna laska w stylu CKM ... zwykle jest w nmiare równo ... i tak powinno być ...
Ostatnio zmieniony 09 sie 2006, 09:58 przez eng, łącznie zmieniany 1 raz.
bleeeeeeeeeeeee

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”