Pomocy, podobają mi się brzydkie dziewczyny
Moderator: modTeam
Ja ma koleżankę, która lubi facetów jak to ona określa: "z defektami"
Różnie to w jej wykonaniu wygląda, bo często zwraca uwagę na kogoś, do kogo ona wizualnie nie pasuje, albo do kogoś kto wyróżnia się czymś nietypowym z wyglądu. Ja ogólnie wiem o co chodzi autorowi wątku... Ale troszkę niefortunnie nazwałeś te kobiety na które zwracasz uwagę. "Brzydkie"?? Może raczej ze specyficzną urodą, lepiej by było?
Ładnie napisane
Zgadzam się z tym. A u każdego to "coś" jest inne...

Różnie to w jej wykonaniu wygląda, bo często zwraca uwagę na kogoś, do kogo ona wizualnie nie pasuje, albo do kogoś kto wyróżnia się czymś nietypowym z wyglądu. Ja ogólnie wiem o co chodzi autorowi wątku... Ale troszkę niefortunnie nazwałeś te kobiety na które zwracasz uwagę. "Brzydkie"?? Może raczej ze specyficzną urodą, lepiej by było?

Meliana pisze:Moim zdaniem wszyscy są "pozytywni" z wyglądu, po prostu trzeba w nich to "coś" dostrzec![]()
Ładnie napisane
Po zachodzie bywa najprzyjemniej...
ja jakoś też od zawsze interesowałam się mężczyznami, którzy z wyglądu na innych nie robią ogromnego wrażenia. Dla mnie za to taki mężczyzna jest baaardzo przystojny... dlatego nie rozumiem dlaczego piszesz, że podobaja Ci się brzydkie dziewczyny?To, że dla innych nie są atrakcyjne nie znaczy, że są brzydkie...
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
BlueEyes pisze:Normalny jesteś, a skoro Ci się podoba widać... brzydka nie jest, atrakcyjna dla Ciebie, nieatrakcyjna dla innych i już. Zaden problem... Nieprawdaż?
A'propos nad gustami się nie dyskutuje. ; )
Popieram

ps. nie ma kobiet "ładnych - brzydkich" bo to MY KOBIETY jesteśmy płcią piękną

Szukam cię - a gdy cię widzę
udaję, że cię nie widzę.
Kocham cię - a gdy cię spotkam
udaję, że cię nie kocham.
Zginę przez ciebie - nim zginę
krzyknę, że ginę przypadkiem.
udaję, że cię nie widzę.
Kocham cię - a gdy cię spotkam
udaję, że cię nie kocham.
Zginę przez ciebie - nim zginę
krzyknę, że ginę przypadkiem.
Może jesteś bi. Bo faceci bi tak mają, że choćby najprzystojniejszy i najpiękniejszy, to panienki ma nieciekawe z wyglądu. Nie wiem, na czym to polega, ale tak to właśnie wygląda.nietypowy pisze:Witam.
Ostatnio zauważyłem coś dziwnego. Podobają mi sie dziewczyny, które po prostu są brzydkie. Wszyscy znajomi twierdzą, że mam spatrzony gust. Ale nie wiem czemu podobają mi sie dziewczyny, na które oni nawet nie patrzą. Zawsze znajduję w nich coś fajnego. Sam należę do przystojnych mężczyzn. Podobam się wielu ładnym kobietą. Jednak sam nie wiem czemu czyję coś do tych mniej atrakcyjnych (one coś soba reprezentują).
Czy ktos był w podobnej sytuacji??? Czy to normalne??? Pomóżcie, bo sam juz nie wiem, czy jest coś ze mną nie tak, czy co????
:566:
TFA pisze:sa ludzie obiektywnie ladni i brzydcy
Ja wole mowic, ze "ktos jest nie w moim typie" ludzie troche inaczej na to reaguja niz na stwierdzenie "nie podobasz mi sie/brzydki jestes", ale ogolnie skutek jest ten sam ;DD
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy

;DD -> jeszcze ta mi lezy
Re: Pomocy, podobają mi się brzydkie dziewczyny
nietypowy pisze:Witam.
Ostatnio zauważyłem coś dziwnego. Podobają mi sie dziewczyny, które po prostu są brzydkie. Wszyscy znajomi twierdzą, że mam spatrzony gust. Ale nie wiem czemu podobają mi sie dziewczyny, na które oni nawet nie patrzą. Zawsze znajduję w nich coś fajnego. Sam należę do przystojnych mężczyzn. Podobam się wielu ładnym kobietą. Jednak sam nie wiem czemu czyję coś do tych mniej atrakcyjnych (one coś soba reprezentują).
Czy ktos był w podobnej sytuacji??? Czy to normalne??? Pomóżcie, bo sam juz nie wiem, czy jest coś ze mną nie tak, czy co????
:566:
stary.. nawet niewiesz jakie masz szczescie majac taki gust

Dlaczego uważasz to za problem?? Przecież wszystkim facetom nie mogą podobać się te same dziewczyny i odwrotnie.
I nie przejmuj się tak bardzo zdaniem kolegów
I nie przejmuj się tak bardzo zdaniem kolegów
... każda dziewczyna powinna nosić głowę wysoko, z tego powodu, że jest kobietą, że była dla Stwórcy doskonale skończoną poprawką do spartaczonego Adama.
sadi pisze:Ja wole mowic, ze "ktos jest nie w moim typie" ludzie troche inaczej na to reaguja niz na stwierdzenie "nie podobasz mi sie/brzydki jestes", ale ogolnie skutek jest ten sam ;DD
One big shit!Jak mowie ,ze facet nie jest w moim typie to wcale nie znaczy ,ze jest "brzydki".Ale widac u kobiet to inaczej dziala.
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
- kot_schrodingera
- Weteran
A mis się, niestety podobaja tylko te ładne

jeśli to tak działa u innych kobiet to nie jest ze mną tak źle. Tyle razy słyszałem:"nie jesteś w moim typie" Teraz rozumiem. Chodziło im o to że zupa była za słonatarantula pisze:Jak mowie ,ze facet nie jest w moim typie to wcale nie znaczy ,ze jest "brzydki".Ale widac u kobiet to inaczej dziala.

Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Nie piszcie stricte do kolesia ktory zalozyl ten topic bo to bylo ponad 2 lata temu i pewnie juz zapomnial, ze takie forum istnieje
Czy jest bi? Mrt wydala troszke krzywdzacy osad moim zdaniem (choc wydaje sie to calkiem logiczne myslenie ;] ). Jesli pieknej kobiecie podoba sie mniej przystojny facet to ona tez jest bi ? Kazdy ma inny gust i to dobrze ze przystojniak potrafi zauwazyc cos pieknego w mniej atrakcyjnej kobiecie. Czy zawsze musi byc tak ze ladny wiaze sie z ladnym? Chyba nie
Czy jest bi? Mrt wydala troszke krzywdzacy osad moim zdaniem (choc wydaje sie to calkiem logiczne myslenie ;] ). Jesli pieknej kobiecie podoba sie mniej przystojny facet to ona tez jest bi ? Kazdy ma inny gust i to dobrze ze przystojniak potrafi zauwazyc cos pieknego w mniej atrakcyjnej kobiecie. Czy zawsze musi byc tak ze ladny wiaze sie z ladnym? Chyba nie
Sztuką jest nie szukając nigdy siebie,
iąż na nowo się odnajdywać.

Tak, tylko wy mowicie o szczycie gory lodowej, czyli osobach w naszym typie sposrod osob atrakcyjnych. A sa przeciez tacy ludzie ktorzy nie podobaja sie nikomu, no przeciez wiadomo o co chodzi, jak ktos ma mega garbaty nos, wytrzeszcz oczu, cala gebe w tradziku to sie nikomu nie podoba, nie powiecie mi ze nie jest tylko w naszym typie, nie jest w niczyim typie, prosta pilka.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
TFA pisze:jak ktos ma mega garbaty nos, wytrzeszcz oczu, cala gebe w tradziku to sie nikomu nie podoba, nie powiecie mi ze nie jest tylko w naszym typie, nie jest w niczyim typie, prosta pilka.
wiesz jesli ten defekt faktycznie jest taki straszy, to moge sie zgodzic, sa ludzie którzy raczej nikomu sie nie spodobaja
Ilu znasz bi? I ilu z nich ma panienki?Soul pisze:Mrt wydala troszke krzywdzacy osad moim zdaniem (choc wydaje sie to calkiem logiczne myslenie ;] ). Jesli pieknej kobiecie podoba sie mniej przystojny facet to ona tez jest bi ? Kazdy ma inny gust i to dobrze ze przystojniak potrafi zauwazyc cos pieknego w mniej atrakcyjnej kobiecie. Czy zawsze musi byc tak ze ladny wiaze sie z ladnym? Chyba nie
mrt pisze:Ilu znasz bi? I ilu z nich ma panienki?
A to od tej strony? Ale zwróć uwagę, że np. ma się tych panienek 5, po kolei. I jedne są ładne, inne nie. Czy ten facet też jest bi?
Jeśli zauważyłaś, że facet bi ma brzydszą panne, to chyba nie ma tego przełożenia w 2 stronę: każdy (większość) posiadający brzydką jest bi?
KOCHAJ...i rób co chcesz!
- kot_schrodingera
- Weteran
jak tak dalej pójdzie to te z pełnym uzębieniemtarantula pisze:Oswiec mnie jakie to sa ladne?

to nawet nie musi być tak drastyczny przypadek. Niesymetryczna twarz, za głęboko lub za blisko osadzone oczy, za szeroka sczęka, a ktoś staje się brzydalem.TFA pisze:A sa przeciez tacy ludzie ktorzy nie podobaja sie nikomu, no przeciez wiadomo o co chodzi, jak ktos ma mega garbaty nos, wytrzeszcz oczu, cala gebe w tradziku to sie nikomu nie podoba
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
Mysiorek, napisałam "może"!!! Więc nie odwracaj tego z łaski swojej. Poza tymMysiorek pisze:A to od tej strony? Ale zwróć uwagę, że np. ma się tych panienek 5, po kolei. I jedne są ładne, inne nie. Czy ten facet też jest bi?
Jeśli zauważyłaś, że facet bi ma brzydszą panne, to chyba nie ma tego przełożenia w 2 stronę: każdy (większość) posiadający brzydką jest bi?

mrt pisze:więc nie drażnić proszę
Nawet se kuźwa ynteligentnie pogadać nie można
TFA pisze:jak ktos ma mega garbaty nos, wytrzeszcz oczu, cala gebe w tradziku to sie nikomu nie podoba, nie powiecie mi ze nie jest tylko w naszym typie, nie jest w niczyim typie, prosta pilka.
Przesadasz. Jeśli ten ktoś podoba się sam sobie, potrafi "zrobić" się. A jego fajne wnętrze może zmienić Twój gust w godzinę.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
brzydka-ładna to ocena subiektywna ...
i ważne jest co zainteresowanemu/nej podoba a nie co sądza o tym inni.
gust nie podlega dyskusji...
Jedni wolą blondynki, inni brunetki a trzeci tylko rude ...
Ja osobiście wolę brunetki, więc blondynki mi się nie podobają ...
Szczerze mówiąc nie znam żadnych par gdzie koleś jest normalny a panna laska w stylu CKM ... zwykle jest w nmiare równo ... i tak powinno być ...
i ważne jest co zainteresowanemu/nej podoba a nie co sądza o tym inni.
gust nie podlega dyskusji...
Jedni wolą blondynki, inni brunetki a trzeci tylko rude ...
Ja osobiście wolę brunetki, więc blondynki mi się nie podobają ...
Szczerze mówiąc nie znam żadnych par gdzie koleś jest normalny a panna laska w stylu CKM ... zwykle jest w nmiare równo ... i tak powinno być ...
Ostatnio zmieniony 09 sie 2006, 09:58 przez eng, łącznie zmieniany 1 raz.
bleeeeeeeeeeeee
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”