Sprawdzam ją choć nie mam podstaw

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 22 lip 2006, 19:16

Mona pisze:Oczywiście, że będzie cierpiał, a ona ma prawo poznawać nowych ludzi, bo nikt jej tego nie zabroni.
A Ty masz prawo nie inwestowac serca w ten zwiazek nie? Wiec nie inwestuj poznawaj nowe panie wszakze masz do tego prawo nie? :D i nikt ci tego nie zabroni :D

A najlepiej zrob tak jak ja - najpierw sie przekonam kilkaset razy ze mnie moja kocha, a potem ja jej udowodnie ze ja kocham :) nigdy wiecej odwrotnie :P
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Sto-lat
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Sto-lat » 22 lip 2006, 21:04

to co robisz to faktycznie przesada daj se spokoj? czy jakby do Ciebie zagadala jakas dziewczyna na gg czy jakos tak to bys nie flirtowal z nia? geez wyluzuj i spuść troche ze smyczy bo tak bedziesz zawsze mial problemy :)
such a perfect day....
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 23 lip 2006, 13:44

Uwazam, ze powinienes pociagnac to dalej i doprowadzic do spotkania. SprawdzANie nie jest zle. Przeciez gdyby dziewczyna odpowiedziala Patrykowi, ze ma chlopaka i nie jest zainteresowana spotkaniem, tylko bys sie upewnil, ze jest uczciwa i to by Ci wystarczylo. A tak, tylko dowiedziales sie, ze nie jest w porzadku. To wylacznie jej wina.
Ciekawe jaka by miala mine, gdyby umowila sie z Patrykiem i okazalo sie na spotkaniu, ze to Ty <diabel>
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Awatar użytkownika
Lestat19
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Lestat19 » 23 lip 2006, 16:37

Spotkaliśmy się 2 dni temu i poruszyłem tez temta lojalnośći i zazdrośći. zapytałem się jej ( rozmawialiśmy o wielbicielu Andrzeju, wczesniej nadmieniłem o nim) czy to był tylko jeden koleś który ją tam "czarował" powiedziała że tak , kłamała bo był jeszcze Patryk.
Powiedziałem jej że mi zależy na niej i zapytałem się czy jest typem "zazdrośnicy" odpowiedziała że tak i że potrafi być o małe rzeczy zazdrosna i ze zrobiłaby mi awanture gdybym gdzieś wylazł z jakąś paniną na miasto bez jej wiedzy , Powiedziałem "ok ale wiedz że ja tak samo reaguje i że też jestem zaborczy w pewnym stopniu" :) Myśle że wzieła sobie to do serca bo jak zagadałem do niej jako Patryk pisała że nie ma czasu, wykręcała się ze musi posprzątać podczas gdy ze mną rozmawiała cały czas, myśle że ona po prostu nie potrafi powiedzieć wprost "odwal sie koleś" nie jest asertywna więc dlatego testuje ją bo wiem że nie jest doświadczona uczuciowo, ale mimo to zależy mi na niej i zabiegi które stosuje na niej są jak najbardziej w trosce o nią bo nie moge mieć pewności że będziemy razem (chociaż bardzo bym chciał) więc powinna zdobyć jakieś doswiadczenie żeby właśnie była w porządku i nie była następną kobietą-wampem, gładą arystokratką co podrywa a później rzuca tak dla sportu <mlotek> . POZDRO <browar>

P.s Usunąłem ten profil tego Patryka , więcej było z tego nerwów niż pożytku, co ma być to będzie, jak mam cierpieć to będe, takie życie...
Cause I got too much life running through my veins, going to waste...
Awatar użytkownika
saker33
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saker33 » 23 lip 2006, 16:50

sorry ale nei czytalem odpowiedzi bo sie spiesze wiec powiem tylko co na ten temat mysle:

Lestat19 pisze:"nie dziś " się spotkamy
moglo byc aluzja do ,,nie spotkamy sie nigdy" ... po drugie szybko poszla wiec chciala uniknac rozmowy z nim... a po trzecie zrobiles sam sobie krzywde i zobaczysz jak cie teraz bedzie gryzla ta rozmowa jako patryk i jak ci sie odbije na klimacie zwiazku... sam jeszcze go zrujnujesz swoim zachowaniem po tej rozmowie.
"...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie."
NissaN
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: NissaN » 23 lip 2006, 18:26

Sto-lat pisze:czy jakby do Ciebie zagadala jakas dziewczyna na gg czy jakos tak to bys nie flirtowal z nia?
Zawsze wydawało mi sie, ze Gadu Gadu to nie jest Czateria. Mam zwyczaj blokowania ludzi, ktorzy bez zadnego interesu wbijaja sie na moj prywatny numer. To dobry nawyk.
Awatar użytkownika
Mateo_20
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Mateo_20 » 24 lip 2006, 13:51

Ciekawski pisze:A jak powinna zachować się dziewczyna, która ma chłopaka? Powiedzieć: wybacz, nie mogę z Tobą rozmawiać, bo mam chłopaka?

Nie, powinna na to pytanie odpowiedziec, ze ma chlopaka a nie sciemniac, to Ona ma chlopaka czy tylko mozna tak powiedziec ??

[ Dodano: 2006-07-24, 13:51 ]
*qbass* pisze:Na pytanie, czy ma chłopaka powinna odpowiedzieć jasno: MAM, a nie "można powiedzieć..."

DOKŁADNIE
"Serca przepełnione miłością
nigdy daleko od siebie nie odejdą"
Sylwia Kocham Cie!!!!!!!!!!!!!
Mimoza
Początkujący
Początkujący
Postautor: Mimoza » 24 lip 2006, 16:51

A ja mam wrazenie ze dziewczyna boi sie swojego chlopaka, ale chce miec jakichs znajomych, chce poznawac nowych ludzi, w tym rowniez chlopakow. A odpowiedz "byc moze mam chlopaka" moze rowniez sugerowac, ze nie chce aby obcy ludzie wiedzieli o jej prywatnych sprawach.
Jeżeli kochasz, puść to wolno. Jeżeli wróci - to Twoje, jeżeli nie, to nigdy tego nie było...
Awatar użytkownika
Sto-lat
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Sto-lat » 24 lip 2006, 17:17

NissaN pisze:
Sto-lat pisze:czy jakby do Ciebie zagadala jakas dziewczyna na gg czy jakos tak to bys nie flirtowal z nia?
Zawsze wydawało mi sie, ze Gadu Gadu to nie jest Czateria. Mam zwyczaj blokowania ludzi, ktorzy bez zadnego interesu wbijaja sie na moj prywatny numer. To dobry nawyk.

nie wchodze na czaty wiec gg zostaje jedynie :P
such a perfect day....
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 24 lip 2006, 17:44

Mateo_20 pisze:Nie, powinna na to pytanie odpowiedziec, ze ma chlopaka a nie sciemniac, to Ona ma chlopaka czy tylko mozna tak powiedziec ??

Po takim okresie czasu i w tym wieku? Myślę, że 'można tak powiedzieć'.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 24 lip 2006, 17:59

Mimoza pisze:A ja mam wrazenie ze dziewczyna boi sie swojego chlopaka, ale chce miec jakichs znajomych, chce poznawac nowych ludzi, w tym rowniez chlopakow. A odpowiedz "byc moze mam chlopaka" moze rowniez sugerowac, ze nie chce aby obcy ludzie wiedzieli o jej prywatnych sprawach

..... ...... lba nie urwie.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”