zenon pisze:To całkiem normalne. Każdemu tego trzeba...
Jeśli tego brak w związku i z tego powodu człowiek się rozstaje też chyba nie jest egoizmem, chociaż sam już nie wiem
Moderator: modTeam
zenon pisze:To całkiem normalne. Każdemu tego trzeba...
Swoją drogą "podfruwajka"...
Blazej30 pisze:typowe dla kobiety. Przeczyc samej sobie w jednym zdaniu.
Blazej30 pisze:wolę określenie cynik
Blazej30 pisze:tarantula napisał/a:
Juz widze jak "wygladaja te Twoje przyjaciolki"
mogę przesłać foto
Blazej30 pisze:Zapewniam was jednak że to na co zwracam uwagę w kobieciej urodzie nie da się tak łatwo zaklasyfikować.
TedBundy pisze:Piskaczu, ona jest młoda, prawda? Tu może leżeć clou problemu
Blazej30 pisze:Na " sympatii" miał chyba kilka tysięcy wejść.
zenon pisze:Kajak = 200-300/parę za weekend (z żarciem) dolicz tylko browar, choć lepiej mało, jeśli romantycznie ma być
Blazej30 pisze:I nie leciał na byle co. Dwie jego byłe to modelki.
To wszystko jest normalneMroczny Piskacz pisze:Czy to że mi brakuje czułości w związku i kontaktu z partnerką jest egoizmem? Czy to że nie wiem czy pociągnę taki związek to egoistyczne myślenie?Czy naturalne że nie potrafię żyć w związku który daje mi więcej smutku i tęsknoty niż tych przyjemności?
Joasia pisze:To wszystko jest normalne
Młoda jest, pewnie maturę miała teraz to może się stresuje wynikami itp?
zenon pisze:To sypnij kasą sam, chyba Cię stać...
i wychodzi szydło z workaMroczny Piskacz pisze:I nie było wtedy problemów z nocowaniem...
Mroczny Piskacz pisze:proponowałem
Jawka pisze:i wychodzi szydło z worka
Jawka pisze:to nic dziwnego, że się nie zgodziła- nie proponuj tylko powiedz jej: jedziemy na weekend w góry- tak aby nie mogla nawet protestować.
Mroczny Piskacz pisze:Wyniki już ma, teraz czeka na wyniki na dostanie się na studia. Co to ma jednak wspólnego z tym że w czasie matur [gdy miała najwięcej stresu] częściej się widywaliśmy niż teraz?I nie było wtedy problemów z nocowaniem...
Mroczny Piskacz pisze:a cały czas przebąkiwanie że nie potrafi tak nie za swoje...
Mroczny Piskacz pisze:Cały czas chodzi o to, że nie chce przyjechać na parę dni a tylko na kilka godzin. W czasie których nawet przytulić się nie zdąży człowiek, ja niestety potrzebuję więcej czasu razem.
to się mówi twardo: jutro widzę Cię z walizkami o 6 rano przed moim blokiem, tak aby nie mogła protestować.Mroczny Piskacz pisze:Propozycja była jasna, to zaczęła pieniędzmi się tłumaczyć. Mówię że opłacę, nie ma problemu, to się znalazły inne powody... a cały czas przebąkiwanie że nie potrafi tak nie za swoje...
Jawka pisze:może jej rodzice nie pozwalają?? tak tez czasami bywa... boją się o cnotę córeczki....
Jawka pisze:a może boi pokazać Ci się rano bez makijażu.... a może... a możę...
Jawka pisze:to się mówi twardo: jutro widzę Cię z walizkami o 6 rano przed moim blokiem, tak aby nie mogła protestować.
poproszę o maila.tarantula pisze:Zapodawaj!
temat był chyba o ideale kobiety. Moim ideałem powinna być "byle jaka "tarantula pisze:"moja idealna partnerka musi-miec wystajace kosci policzkowe,duze usta,duze oczy,zeby byla szczupla ale nie za bardzo"
znam jedną. Bardzo przyzwoita dziewczyna.TedBundy pisze:Wziąłbyś sobie modelkę, Błażeju?
sęk w tym że mam dziwaczne gusta. Musi mnie coś w kobiecie zauroczyć. Czasmi sa to oczy, czasami stopy. Coś od czego niemógłbym oderwać oczu. A co do charakteru to liczy się przedewszystkim poczucie humorutarantula pisze:Twoje zapatrywanie na plec piekna Blazej zaczyna mnie denerwowac-to znaczy ,ze jak nie modelka to co?GOWNO??!!Juz widze weglug jakiej skali mierzysz
Blazej30 pisze:poproszę o maila.
Blazej30 pisze:temat był chyba o ideale kobiety. Moim ideałem powinna być "byle jaka "
Blazej30 pisze:sęk w tym że mam dziwaczne gusta.
Blazej30 pisze:Niera zusłyszałem :"spadaj frajerze"
Blazej30 pisze:brednie do n-tej potęgi. I wiem to z życia. Mam kumpla. Typ "chłopak z gitarą". laski rwią go na stojąco. Sam byłem świadkiem jak jedna podeszła do naszego stolika w pubie i dała mu swój numer telefonu napisany na kartce. I coFacet ma sporo kopleksów. To nie pasuje mi do waszej teorii.
Blazej30 pisze:Na " sympatii" miał chyba kilka tysięcy wejść.
TedBundy pisze:Swoją drogą "podfruwajka"...
za młoda, za młodaJa przyjąłem zasadę: z "jedynką" na przedzie nie tykam
Z czystego wyrachowania. Po prostu nie chcę powielać dawnych błędów. Im więcej lat, tym lepiej. Najlepiej min. 24
I najlepiej taka, co już dostała po pupie, głupoty z łebka wywietrzały i doskonale wie, czego chce. Proste. I wściekle logiczne
Mako pisze:Wszyscy zakochani, wakacje, wszystko git, a ja jestem sam i takie deprechy łapie, że nie wiem jak dlugo pociągnę. Pewnie powiecie, że jestem młody, mam czas.. ale jak teraz nie znajdę deski ratunku to nic się nigdy już nie zmieni i będzie to tylko mnie przygnębiało, że inni się dobrze bawią, a ja siedzę sam.. Wyjść z domu SAMEMU, jest ciężko, bo od razu mi się nasuwa myśl: " będę łaził po ulicach, jak jakiś przygłup.."
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 487 gości