Ja nie wiem czy to zabawa:)
Mysle ze bym ja pocalowal czule przytulil a rano sie wyprowadzil
Moderator: modTeam
Maverick pisze:Nie wiem jak bym sie czul, ale z pewnoscia bym to wykorzystalUmowil sie... Jednoczesnie chcialbym sie w tym samym czasie spotkac z nia jako ja, tak by musiala mi naklamac zeby sie ze mna nei spotkac, a spotkac z tym "innym".
Potem to juz sprawa oczywista, wyslalbym jakiegos znajomego ktorego nei zna i wpadl do kawiarni gdzie sobie siedza i dyskutuja. Albo i nie. Scenariuszy moze byc wiele. to zalezy tylko od tego jak sie poprowadzi gre i do czego sie chce to wykorzystac.
Mozna zrobic zdjecie teleobiektywem i jej wyslac poczta ze niby anonimowy "sprawiedliwy" ja ostrzega przed tego typu zagrywkami. I zeby sie bala ze to wyjdzie na jaw.
Normlanie filmy mozna pisacA zabawa bylaby przednia
![]()
![]()
Zdrada po raz kolejny ale troche inaczej
Yann pisze:brak wyrzutow sumienia
Yann pisze:Jestem ZLA!!
Yann pisze:chore to wszystko
Yann pisze:czy takie sytuacje sie zdarzaja?
Yann pisze:bo czuje ze nie jestem na tyle silna
A moze by tak seks bez zobowiazan?oczywiscie za przyzwoleniem meza
Yann pisze:bo czuje ze nie jestem na tyle silna zeby sie oprzec tej namietnosci
Yann pisze:Chcialabzm powiedyiec pryeprasyam ale mu pryeciey nie powiem, dlatego choc tutaj moge sie wzgadac.
Koko pisze:Nie jest z Nią jeszcze tak źle, bo myśli.
Yann pisze:chce tego wiecej.
Yann pisze:juy mam mocne postanowienie ye to koniec
Yann pisze:nie moge ymarnowac tego co juy stworzzlam y moim ukochanzm...
Yann pisze:Chcialabzm powiedyiec pryeprasyam
. To jak w końcu jest? Mam wrażenie, że sama tego nie wiesz. Podejrzewam, że pogubiłaś sie nieźle. A receptą na poukładanie tego i dojście do ładu z samą sobą na pewno nie jest ślub.Yann pisze:dochodzi jeszcze brak wyrzutow sumienia
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 392 gości