Mam dołek!!!!

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Piter190
Początkujący
Początkujący
Mam dołek!!!!

Postautor: Piter190 » 12 mar 2006, 20:05

Hej pisze tu pierwszy raz bo tak mi sie jakos zebralo!! Za jakies 6 miesiecy bede mial 20 lat hm.. moze fajnie moze nie.Jestem zwykly chlopak i teraz moj problem nie mam dziewczyny lepiej nie gadac!! Jak zawsze jakos poznam no to znajomosc szybko sie zrywa ostatnio poznalem pewno dziewczyne i sie bardzo mi podoba eh ...... oczywiscie ona ma chlopaka jest fajna i w ogóle ale to tylko kolezanka niestety zostala, i juz sobie zdalem sprawe ze nie mam u niej szans.Jak widze ze wszyscy wokoł maja kogos a ja nie to po prostu dolekkk.Zycie jest okrotne czasami kazda laska patrzy na super chlopaka fajnego i w ogóle no a ja jestem zwykly nie mam super urody nie jestem wypakowany i w ogóle.......
czy ja kiedys w ogóle kogos znajde:(
To chyba wszystko co chcialem napisac wracam do mojego szarego zycia pozdrawiam wszystkich na forum!!
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 12 mar 2006, 20:10

Piter190 pisze:Jak widze ze wszyscy wokoł maja kogos a ja nie to po prostu dolekkk

A ja jak to widzę, to mam górekkk ;)

Zamiast biadolić - korzystaj z tych przyjemności, które są charakterystyczne dla bycia samemu - chlej z kumplami, ciesz się dużą ilością czasu tylko dla siebie i niepamiętaniem o pierdołach, raduj się, że nie musisz kombinować w kolejnym odcinku z cyklu "zgadnij dlaczego jestem smutna", rozmawiaj z przeróżnymi dziewczynami nie wysłuchując następnie wyrzutów i robionych Ci publicznie scen, miej orgazm wtedy, kiedy chcesz, a nie kiedy ona chce, bądź wolny i tryskający optymizmem...

...a nie objerzysz się nawet jak Ci się napatoczy skomlący haremik ;)
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
gargando
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: gargando » 12 mar 2006, 20:13

ooo to wiszisz....ja tez mam 20 lat i nie mam dziewczyny.... ale wiesz co... wcale tym sie tak nie smuce... .... bo kobieta to nie tylko same przyjemnoisci... niestety tez tyle samo a nawet wiecej przykrosci... (ale fajnie jest z jakas byc nie ma co ukrywac :D )

i nie masz co je łamac... jestes jeszcze mlody facet... dla kasdego jest gdzies druga polowka ;)
Nie Trać Czasu Z Kimś Kto Nie Ma Go, Aby Spędzać Go Z Tobą...
Awatar użytkownika
Mari*
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Mari* » 12 mar 2006, 20:18

A ja niedługo dobije do 30-stki i jestem samotna. I co ja mam zrobić?? Zabić się. Jesteś zdecydowanie w lepszej sytuacji niż ja. Kiedyś będziesz mieć dziewczynę, może nawet więcej niż jedną ale nie w tym samym czasie oczywiście.
"My shadow's the only one that walks beside me"
Awatar użytkownika
gargando
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: gargando » 12 mar 2006, 20:22

no ja nie rozumiem Twojego w ogóle problemu Piter190, :| moze zamiast siedziec na du** i uzalaniem sie nad soba to bys sie ruszyl i poszukał tes swojej jedynej!?
Piter190
Początkujący
Początkujący
Postautor: Piter190 » 12 mar 2006, 20:22

Nie mam co sie łamac czasami jest fajnie no ale jak widze ze inni maja dziewczyny mozna sie do kogos przytulic itp no po prostu mysle dlaczego ja tak nie mam czy jestem w czyms gorszy(pewno tak)
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 12 mar 2006, 20:22

Piter190 pisze:czy ja kiedys w ogóle kogos znajde:(

bedac w dolku nikogo nie znajdziesz . Najpierw zmien podejscie do zycia i siebie, a potem nie bedziesz musial szukac, same Cie znajda - zacznij przyciagac a nie odwrotnie .
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
gargando
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: gargando » 12 mar 2006, 20:23

oj jaki znowu gorszy?! no czlowieku !!... troszke odwagi...pewnosci siebie Ci trzeba!!!... a nie juz sie łąmiesz..
Piter190
Początkujący
Początkujący
Postautor: Piter190 » 12 mar 2006, 20:24

Szukam i szukam no i zawsze jakos nie wychodzi to juz wiesz czasami tego sie ma dosc a nad soba sie nie uzalam tylko dzis jakos dolka mam no moze czasami!!

[ Dodano: 2006-03-12, 20:26 ]
To ja wiem w ogóle jestem wesoly zawsze mozna pogadac no ale dziewczyny tego nie widza
Awatar użytkownika
R1
Maniak
Maniak
Postautor: R1 » 12 mar 2006, 20:29

Chłopie, nie łam się, masz jeszcze czas. Ja swoją pierwszą dziewczynę miałem w wieku 22 lat, później były jeszcze dwie. Teraz znowu od niedawna jestem sam i czuję ulgę. Jak ktoś tu już napisał, życie w związku to nie tylko przyjemności. Docenisz jeszcze wolność, gdy się kiedyś przejedziesz :)
I'm used to eat naughty girls without any eye movement ;)
Awatar użytkownika
Mari*
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Mari* » 12 mar 2006, 20:33

Piter190 pisze:Szukam i szukam no i zawsze jakos nie wychodzi

No to nie szukaj. Sama się znajdzie w odpowiednim czasie.
"My shadow's the only one that walks beside me"
Piter190
Początkujący
Początkujący
Postautor: Piter190 » 12 mar 2006, 20:34

No wiem ze czasami jest fajnie bys sam.. no ale chcialbym sprobowac jak to jest byc z dziewczyna

[ Dodano: 2006-03-12, 20:39 ]
Heh jak bede czekał to sie nigdy nie doczekam!!
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 12 mar 2006, 20:42

Mari* pisze:A ja niedługo dobije do 30-stki i jestem samotna. I co ja mam zrobić Zabić się

To dobre rozwiązanie, lepsze niż całe życie samemu. Pewno kiedyś z niego skorzystam.

Piter a Ty przestań sie użalać nad soba i zachowywać jak ..., bo nigdy nie będziesz miał dziewczyny. Są na tym forum ludzie którzy w wieku 30 lat nigdy nie mieli dziewczyny i sie nad soba nie użalaja. Jak ci bedzie smutno że nie masz dziewczyny to wtedy zacznij czytac topici na tym forum i zobaczysz ile faceci mają problemów z kobitami ile sie muszą nacierpieć a od razu ci sie poprawi humor.
Qra
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Qra » 12 mar 2006, 20:45

Pociesze Cie..
Rok temu nie planowalem byc z nikim..
Prawde mowiac to smarkacz bylem (w sumie nadal jestem)..
I nagle poznalem Ją.. Przypadkiem na stolowce w szkole (romantyczne jak paczka drazy) :P
Ale nie przeszkodzilo to nam w niczym i jestesmy se soba juz rok..

Serio nic sie nie martw samo przyjdzie..
Aczkolwiek kuszenie losu jest wskazane <diabel>
AlfaRomeo1939
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: AlfaRomeo1939 » 12 mar 2006, 20:46

Za duży problem jak na twój wiek jescze dużo czasu wiem coś o tym choć rok młodszy jestem ale do ludzi co tam mówią ciesz się że jesteś samotny itp nie mieć kogoś przez pare lat to już żygasz tą samotnością
Jak zwykle lekko zamotałem <browar>
Co by się nie działo głowa do góry !
Piter190
Początkujący
Początkujący
Postautor: Piter190 » 12 mar 2006, 20:54

Wiem ze trzeba sie nie przejmowac heh to chyba dzis mnie tak naszlo jakos a mam pytanie do dziewczyn wiesz ze kazda ma swoj gust ale pewno zawsze jest wazna uroda aby kogos poznac a ja jestem taki sobie przy moim wzroscie mam 180cm waze 66kg cos tak chyba nie wiem dokladnie i pewno jak zauwazylem dziewczynom to sie zbyt nie podoba
AlfaRomeo1939
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: AlfaRomeo1939 » 12 mar 2006, 20:56

To zrób coś żeby sieim podobać
Piter190
Początkujący
Początkujący
Postautor: Piter190 » 12 mar 2006, 20:58

Probowalem i jakso nic nie wychodzi (Zycie) taki moj los
AlfaRomeo1939
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: AlfaRomeo1939 » 12 mar 2006, 21:00

To może siłownia
Ale dobra bo ja takie rady ci daje a nikgy dziewczyny nie miałem
Piter190
Początkujący
Początkujący
Postautor: Piter190 » 12 mar 2006, 21:17

Juz sam nie wiem .........................
maro
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: maro » 12 mar 2006, 21:24

stary nie szukaj, ja tez nie szukalem sama mnie znalała w dodatku jeszcze była zajęta a teraz musze cierpieć :( nie chciałbym coby kogos innego cos takiego spotkało, sama sie znajdzie bądz dobrej mysli jeszcze masz czas, ja w Twoim wieku myślalem tylko jakie jaja by jeszcze robić a teraz tylko o niej mysle. Pozdrawiam
"Milośc to nie jest kontrakt który zrywasz gdy dzień masz gorszy"
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 12 mar 2006, 21:33

Sir Charles pisze:amiast biadolić - korzystaj z tych przyjemności, które są charakterystyczne dla bycia samemu - chlej z kumplami, ciesz się dużą ilością czasu tylko dla siebie i niepamiętaniem o pierdołach,

Ja bym dodał jeszcez jedną: wolne znajomości na imprezach, zawsze dodają mi otuchy i chęci do życia:)
Piter190 pisze:o po prostu mysle dlaczego ja tak nie mam czy jestem w czyms gorszy(pewno tak)

Nie jesteś gorszy. Piter opowiem ci moja sytuacje.
Ja na brak zainteresowania kobietami raczej nie narzekam. Ale dotychczas byłem tylko z jedną. Dlaczego? Bo nie potrafię zapomnieć o byłej, tej pierwszej. To juz na moje oko zaczyna z chorobe przeradzać. I czy jestem szczęsliwy. Z jednej strony tak, z drugiej nie... Plusy i minusy sam możesz sobie wyciągnąć...
Piter190 pisze:180cm waze 66kg cos tak chyba nie wiem dokladnie i pewno jak zauwazylem dziewczynom to sie zbyt nie podoba

Ja mierze 178 i waże 63 i jakoś się podabam. To nie chodzi o wyglad, czy posturę. Stań się bardzej otwarty i PEWNY SIEBIE. To naprawdę pomaga.
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
Dynaxx
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Dynaxx » 12 mar 2006, 21:37

po pierwsze nie uzalaj sie chlopie nad soba, bo to taka postawa odpycha ludzi od ciebie...

po drugie (uzupelnienie pierwszego) przypomnij sobie -na pewno kogos takiego znasz- osobe, od ktorej az tetniało pozytywną energią - do tego od dzisiaj dązysz, by być taką pozytywną osobą.

po trzecie - tak jak nam podobaja sie kobiety zadbane, tak im podobaja sie faceci, po ktorych widac, ze potrafia zadbac o siebie - kup sobie dobra perfume, wyjdz czasem do "taniego ciuszka" ;) kup jakas modną koszule za zlocisza (BTW: dobra miejscowka ;) )

po czwarte, kobiety lubia mezczyzn stanowczych, majacych wlasne zdanie, nieprzytakujacych kazdej pie.rdole ktorą kobieta wymowi.

po piate, bycie w parze nie jest uslane jedynie rozami ( o czym sie nie jeden raz przekonasz <aniolek> )

po szóste kozystaj zycia :] nooo, jak chcesz zainteresowac soba panne, to musisz miec o czym opowiadac > rozwijaj swoje pasje, zainteresowania, poszukuj nowych, nie siedz w domu grajac w Tibie ;P

uwierz w siebie. powodzenia <browar>
fantastically well and close to spectacular.
Awatar użytkownika
Nibeneth
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Nibeneth » 12 mar 2006, 21:40

tez mam dolek, bo jestem sama :) ale bylam na strasznym filmie wkinie i teraz przez kilka dni poprzezywam inie bede myslec o filmie :) zycie od wydarzenia do wydarzenia, smutne, ale jakos sie udaje ;)
Awatar użytkownika
Pan Zet
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Pan Zet » 12 mar 2006, 21:43

Piter190 pisze:No wiem ze czasami jest fajnie bys sam.. no ale chcialbym sprobowac jak to jest byc z dziewczyna

[ Dodano: 2006-03-12, 20:39 ]
Heh jak bede czekał to sie nigdy nie doczekam!!

Tez tak mowilem. Po kolejnym nudnym spotkaniu z kolejna. postanowiem przechylic kilka % w jakis dzien. I ten dzien...
Sama "zapukala" :D

"To ja wiem w ogóle jestem wesoly zawsze mozna pogadac no ale dziewczyny tego nie widza"
Nie chce Cie urazic. Ale moze jestes wesolkowatym durniem i robisz z siebie idiote???
Bo jest pewna roznica.....
Piter190
Początkujący
Początkujący
Postautor: Piter190 » 12 mar 2006, 21:46

Dzieki za wypowiedzi spoko ludzi mozna tu spotkac heh jakos trzeba sobie rade dawac
mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej jutro znow nowy dzien ciekawe co przyniesie??
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 12 mar 2006, 21:50

Piter190 pisze:now nowy dzien ciekawe co przyniesie??

Co? Moze nowa laskę spotkaną w autobusie do szkoły... Wbrewa pozorom z komunikacji miejskiej jezdzą spoko ludzie :P
Dzieki za wypowiedzi spoko ludzi mozna tu spotkac heh

Zapraszamy do stałych wypowiedzi. Ale uważaj to wciąga :P
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
Dynaxx
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Dynaxx » 12 mar 2006, 22:19

Piter190 pisze:mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej

pewnie ze bedzie, tylko w to uwierz :]
Piter190 pisze:jutro znow nowy dzien ciekawe co przyniesie??

nowe doswiadczenia, wyzwania - grunt, by nie wieczorem, gdy kladziesz sie spac nie zalowac, ze czegos niezrobiles.

glowa do gory, a o swjej sytuacji pomysl sobie, ze nie jestes "poszukujacym", tylko "poszukiwanym" :] jakos tak lepiej brzmi ;)

good night and good luck <browar>
fantastically well and close to spectacular.
Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 12 mar 2006, 22:20

Po pierwsze uśmiechaj się :D