Prosze zajrzyjcie, bo nie wiem co mam zrobic
Moderator: modTeam
Panie Eisenritter ale cohdzi mi o Białystok bo tutaj mieszkam i umnie w Białym takich rzeczy niema "bo to polska nie elegancja Francja" i tu wogle cięzko cos dobrego znelsc a po centrach Handlowych to niebede z nia jeździć bo przypal isc na ''randke" do centrum Handlowego jak ja ielubie tego białegostoku za jego brak fajnych kawiarenek lub ciastkarni ;/ kurde gdzie tu można pójść ,chciałbym aby pasowało Paulinie i mi i aby niebyło za drogo niemyślcie sobie ze jestem sknerusem ale lubie wydawac pieniadze ale zeby ja wydawac to trzeba mieć co a umnie tak niesjte teraz ;/ ale cóż pieniądze szczęścia niedają <browar>
- Eisenritter
- Uzależniony
Nie ma to jak miasta pomylić... pięknie, pięknie... No, ale do meritum. Właśnie dlatego potrzebny jest plan. Nie zakładaj z góry, że czegoś nie ma, bo możesz się zdziwić. Ostatnio trafiłem z moim skarbem na świetną restaurację z grzanym piwem w miejscu, gdzie się jej zupełnie nie spodziewaliśmy. Pokręć się po mieście, jeśli masz czas, rozpytaj znajomych, przewertuj internet... Google przyjacielem twym. Jeśli ci zależy, to niebo i ziemię porusz, bo że w mieście dawnym wojewódzkim nie ma jakiejś normalnej knajpki to nie bardzo chce mi się wierzyć.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
- Eisenritter
- Uzależniony
Nie no teraz ostry przypał, a wiec taki motyw ja sie jej pytam chce iść do Hortexu a ona domnie ze nie bo tam trzeba długo czekać.I nastepnego dnia ona mi pisze ze o 17 Pod Fontanna i mi głupio ze ona podała miejsce bo ja pomysłu niemialem i ciekawo jak to sie potoczy censored no nieiwem co tu robic
[ Dodano: 2006-01-06, 23:40 ]
I teraz mi sie nasuneło na mysl czy ona przypadkiem sie niewstydzi isc ze mną do Hortexu i ze sie umawia tak puźno ze mną i jakoś dziwnie sie gadało z nią na gg cos mi sie wydaje ze to bedzie drugi i ostatni raz ...
Paula 22:47:50
no i co tam? jak mama zyje/
Paula 22:47:54
dobrz czy zle?
MiKi 22:48:02
hehe
MiKi 22:48:13
a czemu ma zyć źle
MiKi 22:48:29
jak ja zyje dobrze to i mama zyje dobrze
Paula 22:48:37
nie wiem , jakbym miala takiego syna jak Ty to bym zyła żle
o takie mi rzeczy pisala ;/ i co tu robic matko

[ Dodano: 2006-01-06, 23:40 ]
I teraz mi sie nasuneło na mysl czy ona przypadkiem sie niewstydzi isc ze mną do Hortexu i ze sie umawia tak puźno ze mną i jakoś dziwnie sie gadało z nią na gg cos mi sie wydaje ze to bedzie drugi i ostatni raz ...

no i co tam? jak mama zyje/
Paula 22:47:54
dobrz czy zle?
MiKi 22:48:02
hehe
MiKi 22:48:13
a czemu ma zyć źle
MiKi 22:48:29
jak ja zyje dobrze to i mama zyje dobrze
Paula 22:48:37
nie wiem , jakbym miala takiego syna jak Ty to bym zyła żle
o takie mi rzeczy pisala ;/ i co tu robic matko
Witam! To pierwszy dziewiczy mój post na tym forum i przy okazji chciałbym zaznaczyć że moim zdaniem jest ono genialne i pozdrawiam wszystkich forumowiczy.
No ale do rzeczy...
Andre89: to że ona podała miejsce to niekoniecznie musi wróżyć coś złego, może po prostu jej o 171 pod fontanną wydaje się romantycznie...a to że pisze takie a nie inne rzeczy na gg to również moim zdaniem nie powinieneś sie załamywać. Równie dobrze może pisać to po prostu z przekory lub coś w tym stylu. po prostu spotkajcie się tam gdzie macie sie spotkac i i poważnie porozmawiajcie a Ty przede wszystkim bądź sobą i nie łam sie będzie dobrze
P.S. dobra kończe już bo jak na pierwszy raz to i tak sie sporo rozpisałem. Pozdrawiam.
No ale do rzeczy...
Andre89: to że ona podała miejsce to niekoniecznie musi wróżyć coś złego, może po prostu jej o 171 pod fontanną wydaje się romantycznie...a to że pisze takie a nie inne rzeczy na gg to również moim zdaniem nie powinieneś sie załamywać. Równie dobrze może pisać to po prostu z przekory lub coś w tym stylu. po prostu spotkajcie się tam gdzie macie sie spotkac i i poważnie porozmawiajcie a Ty przede wszystkim bądź sobą i nie łam sie będzie dobrze
P.S. dobra kończe już bo jak na pierwszy raz to i tak sie sporo rozpisałem. Pozdrawiam.
Lenistwo jest łagodną formą samobójstwa...
Witaj, Deck-Ster
...ja rowniez witam po dosc dlugiej przerwie-moze uda mi sie teraz regularniej zagladac
Pozdro dla wszystkich starych i nowych Forumowiczow (avatary sie widze zupelnie pozmienialy-prawie poznac nie moge
)
A co do tematu... Powiem Ci, jak ja widze ta sytuacje: otoz w moich oczach to, czego Ci najbardziej potrzeba, to wiecej zdecydowania i pewnosci siebie! Nie mozesz sie w kolko zastanawiac, czy zrobic tak, czy tak, czy ten wybor jest dobry i bedzie zadowolona czy tez nie, ciagle sie obawiac czy cos jej sie nie spodoba... Dziewczyny nie lubia niezdecydowanych facetow-pewnosc siebie to podstawa, bez niej nie osiagniesz wiele. Ja wiem, ze to sie tak latwo mowi, ale skad ja wziasc... Po prostu kiedy musisz cos wybrac, to wez pod uwage wszystkie "za" i "przeciw", zdecyduj sie na cos i zrob to z przekonaniem, ze dokonales przemyslanego i najlepszego z mozliwych wyboru. Miej szacunek do siebie (zauwaz, ze pare postow wyzej "Francja" napisales wielka litera, a "Polska" juz mala-mam nadzieje, ze to shift nie zadzialal po prostu, bo przeciez w niczym nie jestes gorszy od np. jakiegos Francuza czy kogos innego). Ok., bo chyba zbaczam z tematu troche...
Pozdrawiam i zycze sukcesow z Paulina! 

A co do tematu... Powiem Ci, jak ja widze ta sytuacje: otoz w moich oczach to, czego Ci najbardziej potrzeba, to wiecej zdecydowania i pewnosci siebie! Nie mozesz sie w kolko zastanawiac, czy zrobic tak, czy tak, czy ten wybor jest dobry i bedzie zadowolona czy tez nie, ciagle sie obawiac czy cos jej sie nie spodoba... Dziewczyny nie lubia niezdecydowanych facetow-pewnosc siebie to podstawa, bez niej nie osiagniesz wiele. Ja wiem, ze to sie tak latwo mowi, ale skad ja wziasc... Po prostu kiedy musisz cos wybrac, to wez pod uwage wszystkie "za" i "przeciw", zdecyduj sie na cos i zrob to z przekonaniem, ze dokonales przemyslanego i najlepszego z mozliwych wyboru. Miej szacunek do siebie (zauwaz, ze pare postow wyzej "Francja" napisales wielka litera, a "Polska" juz mala-mam nadzieje, ze to shift nie zadzialal po prostu, bo przeciez w niczym nie jestes gorszy od np. jakiegos Francuza czy kogos innego). Ok., bo chyba zbaczam z tematu troche...
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
A więc dzikuje za Rady wszystkim i sie zobaczy co z tego będzie,oby bylo dobrze a jak nie to ja niewiem co ja zrobie
Jestem słabym zawodnikem z kobietami ale powinno coś wyjść ;] Pzdro Trzym sie
[ Dodano: 2006-01-07, 20:27 ]
A wiec pisze poraz kolejny i ostatni a wiec byłem umowiony na 17 a przjechałem 16:58 wiec zmieściłem sie w czasie lubi punktualnych
i poszlismy do NewYork to sa tam takie róze Amerykańskie jedzenie ale zamowlismy po Essspreso i ja myślałem ze bedzie zmula ale censored ciągle gadalismy było pare chwili przez kotre nic niemowilmsy ale tylko pare było świetnie cudownie ;p z jej zachowania czułem ze sie jej podobłao ;p<rogalnatwarzy>nastepny wypad to lodowisko ja lubie łyzwy iona
censored jak ja sie cieszcze ze wypaliło dzikuję wszystkim za POMOC !
i wogle mysle aby zakończyć ten temat.Pozdro- Andre89
[ Dodano: 2006-01-07, 21:45 ]
Teraz gadałem z nią i sie pytam kiedy sie spotkamy a Ona ..oj niewiem niewiem kiedy ja napisalem np. a ona w najblizszym czasie sie okaze czy to ma oznaczac sie niechce sie spotykac no bo z tego co mi wiadomo to ma troche wolnego czasu i wyajde mi sie ze tylko bedzeimy przyjaciółmi nic więcej
[ Dodano: 2006-01-09, 15:46 ]
A więc musze znowu napisac.Otóż spotkałem z nią na Espresso czas miną miło całe 2h odprowadziłem ją na przystanek i sie rozeszlismy zadnych przytulanek niebyło itp.Potem wskoczylem na gg i sie zapytalem czy jej sie podobało to ja twardo zapytalem kiedy skoczymy na łzwy (lubi jeździć na łyżwach) i ona domnie ze niema czasu itp zaczela sie migać.Potem gadałem z nią ze na siłe sie spotyka zemna itp bo tak ciagle czuje.Potem miałem opis na gg "to juz jest koniec niema juz nic itd."To ona zorbila taki opis "na skrzyżowaniu słów nie wyowiedzianych" i ja chcialem zobaczyć co to znaczy i wskoczylem na google.pl i sie ukazał mi piękny wiersz.
....przy nadpalonych mostach
gdzieś pomiędzy wierszami
na skrzyżowaniu słów niewypowiedzianych
znów wybucha w nas
permamentnie siódme niebo
już nie panuję nad zmysłami
moje oczy są oczami wariata
kiedy spotykają się
z twoimi oczami...
Niewiem czy ona chce zebym byl jej kolega czy cos wiecej i w tym cały kłopot Pomóżcie Plis !

[ Dodano: 2006-01-07, 20:27 ]
A wiec pisze poraz kolejny i ostatni a wiec byłem umowiony na 17 a przjechałem 16:58 wiec zmieściłem sie w czasie lubi punktualnych
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
[ Dodano: 2006-01-07, 21:45 ]
Teraz gadałem z nią i sie pytam kiedy sie spotkamy a Ona ..oj niewiem niewiem kiedy ja napisalem np. a ona w najblizszym czasie sie okaze czy to ma oznaczac sie niechce sie spotykac no bo z tego co mi wiadomo to ma troche wolnego czasu i wyajde mi sie ze tylko bedzeimy przyjaciółmi nic więcej

[ Dodano: 2006-01-09, 15:46 ]
A więc musze znowu napisac.Otóż spotkałem z nią na Espresso czas miną miło całe 2h odprowadziłem ją na przystanek i sie rozeszlismy zadnych przytulanek niebyło itp.Potem wskoczylem na gg i sie zapytalem czy jej sie podobało to ja twardo zapytalem kiedy skoczymy na łzwy (lubi jeździć na łyżwach) i ona domnie ze niema czasu itp zaczela sie migać.Potem gadałem z nią ze na siłe sie spotyka zemna itp bo tak ciagle czuje.Potem miałem opis na gg "to juz jest koniec niema juz nic itd."To ona zorbila taki opis "na skrzyżowaniu słów nie wyowiedzianych" i ja chcialem zobaczyć co to znaczy i wskoczylem na google.pl i sie ukazał mi piękny wiersz.
....przy nadpalonych mostach
gdzieś pomiędzy wierszami
na skrzyżowaniu słów niewypowiedzianych
znów wybucha w nas
permamentnie siódme niebo
już nie panuję nad zmysłami
moje oczy są oczami wariata
kiedy spotykają się
z twoimi oczami...
Niewiem czy ona chce zebym byl jej kolega czy cos wiecej i w tym cały kłopot Pomóżcie Plis !

Przeciez ją do niczego nie zmusisz. Nie lepiej poszukac jakies innej dziewczyny. A co do wiersza, nie myślo o nim za dużo bo do zlych wnioskow dojdziesz, wiem o tym z doswiedczenia. To, ze laska spotkala sie z Toba dwa czy trzy razy o nikczym nie swiadczy.
ja z jedna dziewczyna sie spotykalem 2 miesiace, ale stwierdzialem, ze to jednak nie Ona. Moze jest i tak w twoim przypadku, tylko na odwrót.![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
ja z jedna dziewczyna sie spotykalem 2 miesiace, ale stwierdzialem, ze to jednak nie Ona. Moze jest i tak w twoim przypadku, tylko na odwrót.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”