~*~/LiBrA~*~ pisze:ehh ...skarbie
~*~/LiBrA~*~ pisze:Andrew chłopcze
Chyba lepiej żeby Andrew podał wiek pod avaterem

~*~/LiBrA~*~ pisze:co ja niby miałam mu mówić
moze zeby sie przyznał?
Moderator: modTeam
~*~/LiBrA~*~ pisze:ehh ...skarbie
~*~/LiBrA~*~ pisze:Andrew chłopcze
~*~/LiBrA~*~ pisze:co ja niby miałam mu mówić
Andrew pisze:A co jak sie okaze , iz to były zwykłe pogłoski i pomówienia
Andrew pisze: mnie nie interesuje czy to jest prawda czy też nie , mam to nawet gdzies
cubasa pisze:Libra zacytuję Ci pewną radę:Podejdź do niego uśmiechnięta, wyraźnie pozytywnie nastawiona. Popatrz głęboko w jego oczy, które tak kochasz... Prawą ręką delikatnie i z czułością pogładź po jego lewym policzku. Natomiast lewą rozluźnij i przyp****ol mu z całej siły z otwartej w ten kure*ski łeb! Uwierz mi TO działa! A potem znajdź sobie porządnego faceta, a nie jakiegoś śmiecia. Powodzenia.
Andrew pisze:asiadów pozostaw w spokoju , bo mozesz trafic np. na mnie i przerwac mi stosunek płciowy ! Ciekawy
Andrew pisze:poleciec na skargę
Andrew pisze:ja zas takich ludzi unikam !
Pituś pisze:z reszta nie pytala o to czy dobrze zrobila, ale o co chodzi temu typkowi ze nie zrywa, tylko chce czekac do 100'ki
Andrew pisze:by to On pogadał z drugą strona
Brateczek pisze:cubasa napisał/a:
Libra zacytuję Ci pewną radę:
Cytat:
Podejdź do niego uśmiechnięta, wyraźnie pozytywnie nastawiona. Popatrz głęboko w jego oczy, które tak kochasz... Prawą ręką delikatnie i z czułością pogładź po jego lewym policzku. Natomiast lewą rozluźnij i przyp****ol mu z całej siły z otwartej w ten kure*ski łeb! Uwierz mi TO działa! A potem znajdź sobie porządnego faceta, a nie jakiegoś śmiecia. Powodzenia.
Brateczek pisze:od razu bym dzwonił na domowy i po sąsiadach aby się dowiedzie o jest grana a nie ol;ewać to,
fajna82 pisze:Dlatego nie wierzę w związki na odległość.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 304 gości