Kina
w zyciu nie bylas pijana? Bo pic to trzeba umiec.
a do dziury to kazdy lac potrafi.
PS:. Kina nie bede pisal wiecej do ciebie bo mam juz 1 ostrzezenie.
Moderator: modTeam
Kar-Wai pisze:moon zakonnico!!!
Kar-Wai pisze:a TY kina to pewnie swieta jestes i nie pijesh. a jak sie najebiuesh to tez swieta!
dzizys qrewa.co jest z wami babole?
silence pisze:Ps..ja jestem studentka i abstynentka..coś nie pasi????
Kar-Wai pisze:PS:. Kina nie bede pisal wiecej do ciebie bo mam juz 1 ostrzezenie.
Dzindzer pisze:Ted jesli miedzy Twoim kumplem a ta panienika nie było deklaracji bycia razem, wyłacznosci
Kar-Wai pisze:o poprzekomarzac czy flirtowac?
Kar-Wai pisze:a jak masz swojego jedynego to moze nie pish tu bo moderator tez jest facetem i moze zbanowac KOKIETKO!
Andrew pisze:Co to za kobieta , która nie jest zarazem kokietką ! ? wszak jedno z drugim sie nierozerwalnie powinno łaczyć , jeli nie ! dziekuję ! Aniolek
TedBundy pisze:taaaa....wczoraj dowiedziałem się od kumpla ciekawej historii. Nasz wspólny znajomy, który od pewnego czasu prowadza się z pewną panienką, zaczął tą znajomość traktować poważnie. I co??? Kilka dni temu na imprezie, na którą ta panienka udała się bez niego (bo i po co, oczywiście, informować drugą stronę, prawda??? Ciekawy ); gdy miała nieźle w czubie, wzięło ją na szczerość...Co się okazało??? Otóż: powiedziała, że pan X to dla niej "zwykła zabawka", ją bawi ta sytuacja, lubi jak się z nią spotyka, kupuje etc.... o rany k..urwa boskie!!!! Co za szmacisko....... Belt Czujecie, jakie chamstwo????? Szczena nam opadła, prawdę mówiąc, jak się dowiedzieliśmy... Eeee.. no ten tego...
Kar-Wai pisze:pisze ogoooooolnikowo o facetach "DUPKI"!!!
Kar-Wai pisze:kobiety kokietuja, a jesli kokietuja juz te zajete, obcych facetow , to to jest po prostu
"kure..wo".
Andrew pisze: przemysl to co napisałeś , pozyj troche
Kar-Wai pisze:kobiety kokietuja, a jesli kokietuja juz te zajete, obcych facetow , to to jest po prostu
"kure..wo".
Dzindzer pisze:tylko, że on już troche zyje
"Kina" nie bede wnikal w to " co " cie wali , nie chce mi sie.
Dzindzer pisze:Andrew napisał/a:
przemysl to co napisałeś , pozyj troche
tylko, że on już troche zyje
Kar-Wai pisze:PS: malolatom typu Andrew nie odpowiadam, niech "swoje " przezyje.
jak poczujesz niejednego , to moze bedziesz w stanie cos napisac o zyciu.
heh odpowiadajace na posty, "kobietki' , ktore sadza , ze wiedza cokolwiek.
Kar-Wai pisze:do waszej wiadomosci mam 29 lat. wiec juz swoje przezyl.
Kar-Wai pisze:malolatom typu Andrew nie odpowiadam, niech "swoje " przezyje.
Kar-Wai pisze:cubasa sama jestes jakims bialym murzynem.
Kar-Wai pisze:nawet zadna nie zajzala do slownika....
moon pisze:Kokieteria rzecz normlana i niejedna jeszcze kokietke w swym zyciu spotkasz.
moon pisze:Kar-Wai pisze:malolatom typu Andrew nie odpowiadam, niech "swoje " przezyje.
Rozwaliło mnie to.![]()
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 271 gości