Demony przeszłości..

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Ewela
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Ewela » 01 lis 2005, 13:07

A ja najbardziej obawiam sie samotnosci i braku szczescia w aspekcie zycia w samotnosci!Faktu,ze moge kiedys obudzic sie i nie bedzie przy mnie nikogo!Wracajac z pracy bedzie mnie wital pusty dom.Mysl o tym,ze moge nie miec kogos bliskiego,kogos kto po latach malzenstwa,wroci z pracy do domu, namietnie mnie pocaluje i powie,ze KOCHA mnie rownie mocno jak wtedy gdy sie poznalismy,dziaciakow ktore beda przynosic slodkie laurki na dzien matki!Bo szczesciem nie jest to co los nam daje a czego nie zabiera!wiec gdy juz bede je miala nie chce go stracic...
Koszykarz bejbe u r hot wooo!!!! :)
natasza7
Początkujący
Początkujący
Postautor: natasza7 » 01 lis 2005, 13:16

Za duzo tego za dużo.

<chory>
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 lis 2005, 15:42

Ewela pisze:A ja najbardziej obawiam sie samotnosci i braku szczescia w aspekcie zycia w samotnosci!Faktu,ze moge kiedys obudzic sie i nie bedzie przy mnie nikogo!Wracajac z pracy bedzie mnie wital pusty dom.Mysl o tym,ze moge nie miec kogos bliskiego,kogos kto po latach malzenstwa,wroci z pracy do domu, namietnie mnie pocaluje i powie,ze KOCHA mnie rownie mocno jak wtedy gdy sie poznalismy,dziaciakow ktore beda przynosic slodkie laurki na dzien matki!Bo szczesciem nie jest to co los nam daje a czego nie zabiera!wiec gdy juz bede je miala nie chce go stracic...

Musisz wiec o to biegle zabiegac , a i to moze nie wystarczyć ! strzez sie przyjaciółek , kolezanek , sasiadek <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 02 lis 2005, 10:48

Bo one po kolei albo nie pozwolą ci na to wszystko (dobre rady)albo kiedy już coś osiągniesz z tego co opisałaś to ci to zabiorą (zazdrość).
Koleżanki czasem są jak epidemia... :D no chyba że są to dobre koleżanki...
Ile jest wart świat pełen grubych krat?

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”