Demony przeszłości..
Moderator: modTeam
A ja najbardziej obawiam sie samotnosci i braku szczescia w aspekcie zycia w samotnosci!Faktu,ze moge kiedys obudzic sie i nie bedzie przy mnie nikogo!Wracajac z pracy bedzie mnie wital pusty dom.Mysl o tym,ze moge nie miec kogos bliskiego,kogos kto po latach malzenstwa,wroci z pracy do domu, namietnie mnie pocaluje i powie,ze KOCHA mnie rownie mocno jak wtedy gdy sie poznalismy,dziaciakow ktore beda przynosic slodkie laurki na dzien matki!Bo szczesciem nie jest to co los nam daje a czego nie zabiera!wiec gdy juz bede je miala nie chce go stracic...
Koszykarz bejbe u r hot wooo!!!! 
Ewela pisze:A ja najbardziej obawiam sie samotnosci i braku szczescia w aspekcie zycia w samotnosci!Faktu,ze moge kiedys obudzic sie i nie bedzie przy mnie nikogo!Wracajac z pracy bedzie mnie wital pusty dom.Mysl o tym,ze moge nie miec kogos bliskiego,kogos kto po latach malzenstwa,wroci z pracy do domu, namietnie mnie pocaluje i powie,ze KOCHA mnie rownie mocno jak wtedy gdy sie poznalismy,dziaciakow ktore beda przynosic slodkie laurki na dzien matki!Bo szczesciem nie jest to co los nam daje a czego nie zabiera!wiec gdy juz bede je miala nie chce go stracic...
Musisz wiec o to biegle zabiegac , a i to moze nie wystarczyć ! strzez sie przyjaciółek , kolezanek , sasiadek <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”