mam taki problemik jak dla mnei okropny

Moderator: modTeam
mastercezary pisze:To raczej ona ma zrobic a nie ty. Ona musi dokonać wyboru, ty za nią niczego niepodejmiesz.
cubasa pisze:A co mozesz poradzić? Poczekaj na rozwoj sytuacji. Niech zalatwią to miedzy sobą.
poloniusz pisze:i nie wiem co z tym fantem zrobic pomozcie mi doradzcie co mam robic po tym co ona powiedziala ze sie czuje lepiej ze mne niz z nim z gory wielkie dzieki
moon pisze:Możesz tylko czekac i być przy niej.
To jej wybór z kim chce być!
Koko pisze:A ja radzę nie wpieprzać się miedzy wódkę a zakąskę
Koko pisze:boję się, iż kiedyś może zrobić tak ze mną".
poloniusz pisze:t z nim od ponad roku sama mi powiedziala ze ze mna sie czuje lepiej niz z nim
TFA pisze:A kto tak powiedzialzycie jest okrutne, jesli mi sie kobieta podoba to nie bede rezygnowal tylko dlatego zeby nie zranic jakiegos chloptasia
saviour pisze:Nie rozumiem. Skoro kobieta nie jest szczęśliwa z tamtym, dlaczego poloniusz ma tego nie wykorzystać? Liczy się jego szczęście i jej szczęście. Nie widzę w tym nic zdrożnego.
Wstreciucha pisze:saviour pisze:Nie rozumiem. Skoro kobieta nie jest szczęśliwa z tamtym, dlaczego poloniusz ma tego nie wykorzystać? Liczy się jego szczęście i jej szczęście. Nie widzę w tym nic zdrożnego.
jak nie jest z nim szczesliwa to po cholere z nim jestjakby nie byla to by go juz chyba kantem puscila
mikaaa pisze:Zastanawiam sie tylko po choinke one tak robia.... sa po prostu głupie...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 306 gości