CO lepssze??
Moderator: modTeam
Krzys a ty mieszkales przed swoim slubem
Pewnie nei wiec co sie wypowiadasz na temat czegos czego nei przezyles
????????????????? Wiec ja cie powiem co to da bo rok czasu tak zylem Dalo nam to tyle ze sie po roku rozstalismy . Nie bede tu podawaj powodow i z czyjej winy po prostu rozstalismy sie bo nie bylo tak jak powinno nie bylo tak kak bysmy tego chcieli. Wiec jak widzisz nie trzeba 5- 10 lat na to czasem wystarczy rok
I nic nie rozumisz bo jak mozesz to robic skoro innych nie sluchasz tylka robisz sie najmadrzejszy
ale rozumiem was no bo skąd nizecie to wiedzieć![]()
I nic nie rozumisz bo jak mozesz to robic skoro innych nie sluchasz tylka robisz sie najmadrzejszy
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci
!!!!!!!!!!!!

bardzo bardzo wiele, przede wszystkim przebywanie ze sobą cały czas, problemy Jego i Moje stają się naszymi itpNo i co Ci to da ze pomieszkasz sobie ze swym lubym przed slubem
chociażby miesiąc, rok...a to juz wiele, chociaz w pewnym stopniu poznamy tą druga osobę, chyba lepiej rozstac się wczesniej niz brac później rozwódile to musiałaś by z nim mieszkac? 5 - 10 lat
?
a wszechwiedzący Pan Krzyś z całym szacunkiem wie wszystko ..... normalnie nie mogę....bardzo Cie przepraszam ale czy Ty nie popłeniasz błędów, jestes chosdzącym ideałem, miszkałeś z kimś przed ślubem???bez przesady sami nie wiecie co mówicie , ale rozumiem was no bo skąd nizecie to wiedzieć![]()
"...Najlepszym przyjacielem jest ten , kto nie pytając o powód twego smutku , potrafi sprawić , że znów wraca radość..."
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”