przyjaźń vs miłość
Moderator: modTeam
Rzeczywiście coś w tym jest. Jak kobieta nie chce się z tobą wiązać mówi, że to dzieje się za szybko. Często mówi tak nawet gdy nic się nie robi co miało by być za szybkie (na sex na 1 randce)
Doskonale rozumiem ci Smoke, tez mi sie to kiedyś zdażyło. Jak mi to powiedziała, zerwałem z nia kontakt. Po prostu czasem trafia soię na głupiutkie kobietki... (tylko na ile takich można trafiać???)
pozdrawiam...
Doskonale rozumiem ci Smoke, tez mi sie to kiedyś zdażyło. Jak mi to powiedziała, zerwałem z nia kontakt. Po prostu czasem trafia soię na głupiutkie kobietki... (tylko na ile takich można trafiać???)
pozdrawiam...
Powiem tylko ze jedno niemoze istniec bez drugiego,
czyli nie bedzie milosci bez przyjazni.
Sam slyszalem ten tekst "to sie dzieje za sybko" od swojej dziewczyny,
potem jakos neiwiem jak okazalem jej ze mi na niej zalezy - moze to ta rozyczka
ktora dostala odemnie tak ze powodu
:
Maverick - Twoje rownania mi sie podobaja i na pewno zdasz mature z milosci eee nie z matemetyki hehehehh :mrgreen: :mrgreen:
czyli nie bedzie milosci bez przyjazni.
Sam slyszalem ten tekst "to sie dzieje za sybko" od swojej dziewczyny,
potem jakos neiwiem jak okazalem jej ze mi na niej zalezy - moze to ta rozyczka
ktora dostala odemnie tak ze powodu

Maverick - Twoje rownania mi sie podobaja i na pewno zdasz mature z milosci eee nie z matemetyki hehehehh :mrgreen: :mrgreen:
Ja zawsze wyznawałem zasade że w tych sprawach pośpiech jest nierozsądny i zawsze mi się to sprawdzało! A co do momentu kiedy następuje przejście z przyjaźni do miłości to napisze tak... Moim zdaniem nie ma czegoś takiego! Jeżeli jest przyjaźń to ona będzie zawsze, a przyjaźń się pojawia jako dodatkowe uczucie. Nazywam to miłością zbudowaną na przyjaźni i jest to najpiękniejsze uczucie jakie może być!!! I nie da się tego od siebie oddzielić 
Przyjaźń jak dla mnie jest czymś waznym...miała przyjaciela faceta...uwielbiałam Go...był dla mnie wszystkim...uwielbiałam rozmowy z Nim .... mój mąz Go akceptował bo wiedział jak bardzo jestesmy do siebie przywiązani...kiedyś bylismy na spacerze....siedzimy sobie na ławce a On mói cos w stylu ...musze zniknąc z Twojego życia, masz rodzinę, dziecko a ja po prostu Cie Kocham....ja po prostu umarłam na minute...rozumiecie umarłam....czułam się jakby ktoś mnie palnął czymś....nie powstrzymałam Go....dostaje tylko kartki na święta....
"...Najlepszym przyjacielem jest ten , kto nie pytając o powód twego smutku , potrafi sprawić , że znów wraca radość..."
Kiedys tak odpowiedziala mi dziewczyna "zostanmy przyjaciolmi". W tym momencie zwalilo mnie z nog, no bo jak tu byc jej przyjacielem, doradzac jej w sprawie jakiegos faceta ktory jej sie spodobal i byc przy tym bezstronnym. Toksyczna przyjazn.
croner
---------------------------
zmyslilem i napisalem
zmyslilem i napisalem
Nieprawdą jest, ze nie istnieje przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna.
Jest to jednak przyjazn wysokiego ryzyka.
Sama opisalam jedna sytuacje w innym topicu, ale... mam takze przyjaciela, co do ktorego nic nie czuje i wiem, ze to po prostu nierealne, mimo iz przyjacielem jest wspaniałym! Jednak na pewno istnieje...
Tajemnica... "i nawet był Twoim starszym..." eee... starszym hmm?
Historię rozumiem. Współczuję. Trzymaj się towarzyszko niedoli
Pozdrowienia
Jest to jednak przyjazn wysokiego ryzyka.
Sama opisalam jedna sytuacje w innym topicu, ale... mam takze przyjaciela, co do ktorego nic nie czuje i wiem, ze to po prostu nierealne, mimo iz przyjacielem jest wspaniałym! Jednak na pewno istnieje...
Tajemnica... "i nawet był Twoim starszym..." eee... starszym hmm?
Historię rozumiem. Współczuję. Trzymaj się towarzyszko niedoli

Pozdrowienia
... you bleed just to know you're alive ...
Croner, bo po pierwsze: widać
drugie: rozmawialiśmy o tym niejeden raz, przy różnych okazjach
trzy: jest zaręczony (świeżo)
cztery: będę pewnie świadkiem na ślubie
pięć.. hmmm po prostu. Przyjaźnimy się, co sobie baaaaaardzo cenię.
Istnieje i już. Wiem z własnego, i nie tylko, doświadczenia!
Tajemnica: a daa... rozumiem
Ehhh cholera .. i nic więcej powiedzieć nie jestem w stanie.
Przyjaciela nie stracę, zbyt wiele pięknych chwil, łez, oddania i ... jak wyżej.
Ech.. cholera ...
drugie: rozmawialiśmy o tym niejeden raz, przy różnych okazjach
trzy: jest zaręczony (świeżo)
cztery: będę pewnie świadkiem na ślubie
pięć.. hmmm po prostu. Przyjaźnimy się, co sobie baaaaaardzo cenię.
Istnieje i już. Wiem z własnego, i nie tylko, doświadczenia!
Tajemnica: a daa... rozumiem
Przyjaciela nie stracę, zbyt wiele pięknych chwil, łez, oddania i ... jak wyżej.
Ech.. cholera ...
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2004, 01:04 przez BlueEyes, łącznie zmieniany 1 raz.
... you bleed just to know you're alive ...
widać
Przed slubem "przyjaznilem" sie z moja zona okolo 2 lat, przynajmniej ona tak twierdzila bo ja bylem w niej szalenczo zakochany lecz nigdy nie dalem po sobie tego poznac.
rozmawialiśmy o tym niejeden raz, przy różnych okazjach
my tez
jest zaręczony (świeżo)
ja zareczony nie bylem, ale mialem inna dziewczyne, zostawilem ja dla mojej zony bez wachania
będę pewnie świadkiem na ślubie
no na wlasnym nie moglem byc
to tylko taka dygresja, scenariusze nie musza sie powtarzac
croner
zmyslilem i napisalem
zmyslilem i napisalem
Cóz wy wiecie o przyjazni miedzy kobioetą a mężczyzną
??/ niec!!!
Ja wam powiem jak to jest
Nie ma przyjazni miedzy kobietą a mężczyzną , chyba ze jedno z nich jest brzydkie
Nie ma przyjazni miedzy kobietą a mężczyzna chyba ze wczesniej byli kochankami i roastali sie , wtedy to jest mozliwe
W kazdym innym przypadku , conajmniej jedno z nich bedzie miało ochote na drugiego i bedzie do tego dązyć
a przyjazń jest bezinteresowna !!! wiec .....
??
Zyje już na tym swiecie długo by miec zdanie wyroboione na ten temat , a zapewniam ze miało go co wyrabiać !!

Ja wam powiem jak to jest
Nie ma przyjazni miedzy kobietą a mężczyzną , chyba ze jedno z nich jest brzydkie

Nie ma przyjazni miedzy kobietą a mężczyzna chyba ze wczesniej byli kochankami i roastali sie , wtedy to jest mozliwe
W kazdym innym przypadku , conajmniej jedno z nich bedzie miało ochote na drugiego i bedzie do tego dązyć

Zyje już na tym swiecie długo by miec zdanie wyroboione na ten temat , a zapewniam ze miało go co wyrabiać !!

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
takim podejściem jedynie sie brzydzę....jak mozna przyjaźń rozpatrywać pod katem estetycznym????? Kim dla Ciebie jest przyjaciel????? Co on oznacza??? Musi byc brzydki bądz ładny? musi miec odpowiednie wymiary????? Zyjesz tyle lat na tym swiecie a teraz przemiawia przez Ciebie "gówniarskie" (przepraszam za wyrażenie, jesli kogos obraże) podejście....Nie ma przyjazni miedzy kobietą a mężczyzną , chyba ze jedno z nich jest brzydkie
"...Najlepszym przyjacielem jest ten , kto nie pytając o powód twego smutku , potrafi sprawić , że znów wraca radość..."
Tajemnica pisze:takim podejściem jedynie sie brzydzę....jak mozna przyjaźń rozpatrywać pod katem estetycznym????? Kim dla Ciebie jest przyjaciel????? Co on oznacza??? Musi byc brzydki bądz ładny? musi miec odpowiednie wymiary????? Zyjesz tyle lat na tym swiecie a teraz przemiawia przez Ciebie "gówniarskie" (przepraszam za wyrażenie, jesli kogos obraże) podejście....Nie ma przyjazni miedzy kobietą a mężczyzną , chyba ze jedno z nich jest brzydkie
gdybyś sie chciała choc troche zastanowic nad tym co napisałem to byś doszła do odpowiednich wniosków , poprzekrecałaś wszystko i myslisz ze napisałaś wielce cos madrego !
Przeczytaj sama cos nabazgrała i przemysl to raz jeszcze , no chyba ze widzisz wszystko z swego punktu widzenia , ja niestety mam daleko inny i nie ma on nic wspulnego z tym co piszesz , jak masz tak ciasny punkt widzenia i pojmowania kto co pisze to wybacz ,ale do przedszkola ! i zanim cos napiszesz zastanów sie kto co chciał przekazac a nie zaraz brac najczarniejszy z scenariuszy , który i tak sie kupy dupy nie trzyma .i heja juz odpisze ! masz na to czas ! a jak nie masz czasu , to nie pisz nic !
teraz pozdrawiam i dziekuję za uwagę !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Krzys piszesz glupoty i tyle Cosc ci powiem jestem kolejnym przykladem gdzie istnieje przyjazn miedzy K i M . Jest ona bardzo atrakcyjna osoba i ani ja nie dazylme do seksu ani nie widzialem u jesj strony zadnych krokow . Przyjazn sama taka otwarta nie wiem nawet ile lat juz trwa bo oczywiscie na poczatku byla znajomosc . Ale trwa bardzo dlugo i kobieta ta wnet wychodzi za maz . Wiec nie pisz takich rzeczy bo nic w nich prawdy a wychodzi tylko na to jak krotko zyjesz lub jak malo widziales . Bez obrazy pozdrawiam
Krzys nei przejmuj sie ze nei zrozumiala jak widzisz jest stosunkowo nowym tu gosciem a jak pamietam ja tez mialem ten problem :-)
Krzys nei przejmuj sie ze nei zrozumiala jak widzisz jest stosunkowo nowym tu gosciem a jak pamietam ja tez mialem ten problem :-)
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci
!!!!!!!!!!!!

a może Ty być czasami sie zastanowił co piszesz?Przeczytaj sama cos nabazgrała i przemysl to raz jeszcze , no chyba ze widzisz wszystko z swego punktu widzenia
no włąsnie to równiez działa w dwie strony, widzisz tylko swoja rację...a reszta do przedszkola, bo Ty jestes wiekowy i pewnie wiesz wszystko najlepieji zanim cos napiszesz zastanów sie kto co chciał przekazac
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”