Śniadanie do łóżka
Moderator: modTeam
Śniadanie do łóżka
Wiem...wiem... nie ten dział... ale bardzo zależy mi na czasie, a to jest jeden z najczestsciej czytanych działów...
otóż...jutrro nocuje u mnie dziewczyna, rankiem chciałbym jej zrobic niespodzianke w postaci dobrego sniadanka do łóżka:)»
co byscie mi poradzili zeby jej zrobic?? co lubicie dostawac na takie sniadanko??
prosze o odpowiedz..jeszcze raz sora za nieodpowiedni dział...
otóż...jutrro nocuje u mnie dziewczyna, rankiem chciałbym jej zrobic niespodzianke w postaci dobrego sniadanka do łóżka:)»
co byscie mi poradzili zeby jej zrobic?? co lubicie dostawac na takie sniadanko??
prosze o odpowiedz..jeszcze raz sora za nieodpowiedni dział...
You give me that funny feeling in my tummy...
vanwilder pisze:otóż...jutrro nocuje u mnie dziewczyna, rankiem chciałbym jej zrobic niespodzianke w postaci dobrego sniadanka do łóżka:)»
b]vanwilder[/b], hmmm co by Ci poradzić ?mistrzem kulinarnych doznań nie jestem ale ja bym polecił cos z kuchni francuskiej na słodko np: minetka z miodzikiem /może byc z powidłem zlabo dżemem(smak dowolny wedle życzen własnych):)(tylko żeby z lodówki nie były te słodziutkie dodatki)

lub albo i / a najlepiej iiiii ... i do tego mleczko tez na ciepło / oczywiście polecam wspólną konsumpcje składników sniadanka w łóżku uprzednio podgrzanego w piekarniku miłoći /<banan> oczywiście spożywamy ustami po przygotowaniu rączkami w/w potraw<aniolek2>
no cóż jak juz powiedziałeś
vanwilder pisze:Wiem...wiem... nie ten dział... ale bardzo zależy mi na czasie
o wystrój choreografie i temperature potraw postaraj sie sam
życzę Wam smacznego i słodkiego sniadanka:)

...ideały są jak gwiazdy...
...siegnąć ich nie można ....
,,,ale oświecają drogę...
...siegnąć ich nie można ....
,,,ale oświecają drogę...
- ksiezycowka
- Weteran
Edytka:) pisze:Obojetnie co zrobisz bedzie zadowolona
No więc właśnie.
A najlepiej jakbyś zrobił coś, co ona lubi, a nie my.

Może klasyczne kanapki z jej ulubionym dzemem lub serkiem, może lubi mleko, to płatki śniadaniowe? A może lubi jajecznicę? Ja nie wiem, ale Ty wiesz.
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Weteran
Mysiorek pisze:Zrób "męską" potrawę : jajecznicę!
... i aromat, i prostota, i zawsze smaczna
A spróbowałaby jej nie zjeść tylko...
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Cokolwiekco lubicie dostawac na takie sniadanko??
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Yasmine pisze:jajeczniczka jest pycha
No tak. Ale życie stanie się zbyt monotonne
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
(czy aluzja jest czytelna?)
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
to co? już po śniadanku?
jak na taki beztroski poranek ze śniadaniem do łóżka to mi najlepiej podchodzą takie zestawy:
1) oczywiście jajecznica, ale bez kiełbaski/boczku... może być ze szczypiorkiem, lub z papryką; do tego pomidorek
2) sałatka: serek wiejski + poszatkowana papryka
3) kanapki z puszystym serkiem (białym) zmieszanym ze szczypiorkiem i poszatkowanymi rzodkiewkami LUB kanapki z: sałatą, żółtym sercem, wędliną, pomidorem/ogórkiem
dla urozmaicenia można wyciąć kwiatuszek z pomidora lub rzodkiewki i położyć na tacy
do wszystkiego oczywiście herbatka lub kakao...
jak na taki beztroski poranek ze śniadaniem do łóżka to mi najlepiej podchodzą takie zestawy:
1) oczywiście jajecznica, ale bez kiełbaski/boczku... może być ze szczypiorkiem, lub z papryką; do tego pomidorek
2) sałatka: serek wiejski + poszatkowana papryka
3) kanapki z puszystym serkiem (białym) zmieszanym ze szczypiorkiem i poszatkowanymi rzodkiewkami LUB kanapki z: sałatą, żółtym sercem, wędliną, pomidorem/ogórkiem
dla urozmaicenia można wyciąć kwiatuszek z pomidora lub rzodkiewki i położyć na tacy
do wszystkiego oczywiście herbatka lub kakao...
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
vanwilder pisze:ptaszek pisze:to co? już po śniadanku?![]()
śniadanka nie było...ale było cos lepszego:)
kocham Madzie!!!!!!![]()
ale jestem szczęśliwy
No, to chyba nic straconego

Ja za to śniadanie miałam mało ciekawe... Kanapki z topionym serkiem + pieguski. Ale co tam, ważne że razem
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”