Szczerze mówiąc mam z tym problemik. po prostu wkurza mnie
moje niezdecydowanie ... Jestem tupeciarą i umiem postawic na swoim
,ale dostrzegam u Ciebie tą wade . Da sie to wyeliminować
Moderator: modTeam
natasza pisze:Są sprawy, że wiem, czego chce, ale przy wyborzez 2 podobnie pozytywnych dóbr gubię się.
Imperator pisze:Ja rzucam moneta.
Natalia pisze:Pytańko dokładnie takie jak w topicu : Jak walczyć z niezdecydowaniem?
Szczerze mówiąc mam z tym problemik. po prostu wkurza mnie
moje niezdecydowanie ... Jestem tupeciarą i umiem postawic na swoim
,ale dostrzegam u Ciebie tą wade . Da sie to wyeliminować
natasza pisze:Chyba, że faktycznie, nie wiesz przez godzinę, co zjeść na śniadanie.
Wstreciucha pisze:Mysle ze Natalia ma wieksze dylematy niz jadlospis. Jak nie wiesz co zjesc na sniadanie, to nie jedz problem z glowy
madzialenka pisze:i jak tu zyc z takim?;)
Atomówka pisze:Moje niezdecydowanie dopada mnie codziennie rano, gdy nie wiem w co mam się ubrać do pracy. Jestem wagą i myśle ze jest to pięta achillesowa tego znaku zodiaku, bo wiecznie cos ważą "a może to a może to". A walczyć z niezdecydowaniem? Myśle, że nalezy poradzić się innych bliskich zaufanych osób w sytuacjach krytycznych, a w sytuacjach codziennych działać pod wpływem impulsu.
cubasa pisze:OT:
kasiaW28, czy to wspomnienie o bieliźnie mialo sluzyc zwroceniu uwagi na Twoj podpis?Śmiem sądzić, że Ty jakąś akcję reklamową na forum przeprowadzasz
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 296 gości