DUŻE DZIECI, CZYLI "NIEKOBIECOŚĆ" Kobieca

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

deperado
Zaglądający
Zaglądający
DUŻE DZIECI, CZYLI "NIEKOBIECOŚĆ" Kobieca

Postautor: deperado » 14 kwie 2004, 21:57

Pisze ponieważ potrzebuje obiektywnej rady...

Jestem ze dziewczyną od 3 miesięcy i pomimo że, nie jest to oszałamiająco długi okres związałem się z nią emocjonalnie. Przeżyłem wiele radości i nie chce zostawiać.

Tylko że jest między nami duża przepaść. Dziewczyna jest strasznie dziecinna, mało kobieca. Pokazanie sięz "dużym dzieckiem" w miejsu publicznym powoduje żę po prostu sięjej wstydzę! Naprawde jest w pożądku, mój rocznik [16 lat], nawet nie jest już tyle niedojżała psychicznie, ile po prostu mało kobieca. Nie pociągająca, w swojej dziecinności i nei chodzi mi tutaj o to że jest brzydka, czy zacofana fizycznie.Z przymrużeniem oka nie raz można jąwziąźćza faceta. Po sposobie bycia i ubraniu. Dotego wyskakuje na randkę w trampkach i podwiniętych spodniach.

Naprawde nie chce ją zostawić, ale teżnie mogę się przzwyczaić!
Proszę o pomoc, jak rozbudzićz w niej kobietę ????????????
Rozmowa jest zabardzo żenująca, a kontakt fizyczny ubogi.
Nie potrafię znaleźć wspólnego języka....pomocy....
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 14 kwie 2004, 22:54

Tylko że jest między nami duża przepaść. Dziewczyna jest strasznie dziecinna, mało kobieca. Pokazanie sięz "dużym dzieckiem" w miejsu publicznym powoduje żę po prostu sięjej wstydzę

Współczuje... Kiedys na takowa trafiłem, beznadzieja...;)

Z tego co wyczytałem to masz 16 lat. Nie oczekuj zbyt wiele;) Ludzie w tym wieku bywaja rózni i nawet sami sobie nie zdają sprawy z tego jak bardzo są niedojżali.
Awatar użytkownika
Duszek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Duszek » 14 kwie 2004, 23:08

wiesz co.. ja mam 21 lat.. rocznikowo 22 i tez zdarza mi sie wyskoczyc na randke w trampkach i podwiniętych spodniach..
jasne jesli ide do baru ubieram sie jakos.. troszke inaczej ale ZAWSZE wygodnie..
moze to ja jestem inna..
Awatar użytkownika
tofik
Początkujący
Początkujący
Postautor: tofik » 14 kwie 2004, 23:43

Wiesz co... wyskakiwanie gdzieś w trampkach dla "jaj" rozumiem, ale gdy ktoś nie wie o tym, że jest to troche nie na miejscu... to naprawdę... godne pożałowania.

A Tobie odradzam następnym razem szukania dziewczyny w piaskownicy :)
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 15 kwie 2004, 00:16

chyba nie wymagasz od dziewczyny w wieku 16 lat kobiecosci i dorosłosci i ze na wasze spotkania bedzie wyskakiwac w szpilkach i miniowie. Kazdy wiek rzadzi sie swoimi prawami tak samo jak i kazdy czlowiek ma prawo do swojego stylu ktory sie powinno zaakceptowac. Znam rowniez dziewczyne ktora jest sporo starsza odemnie zachowuje sie jak mezczz aubiera sie b. luzno i zawsze w bluzy jak mezczyzna i do tego ma strasznie niski zachrypniety glos i jest wulgarna. Takie cos wierze ze moze przeszkadzac ale ona tez ma chlopaka.
Ale jezeli Ci to tak bardzo przeszkadza to zasugeruj jej np na spotkaniu ze bardzo chcialbys zobaczyc ja w sukience albo spodnicy i ze na pewno wygladalaby oszałamiajaco. Albo zapros ja w miejsce ktore wrecz wymaga elegantszego i schludniejszego stroju i uprzedz ja o tym. np kup bilety do teatru. A kiedy juz przyjdzie ubrana bardziej elegancko powiedz ze wyglada fantastycznie. Powinna zrozumiec aluzje.
Awatar użytkownika
Duszek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Duszek » 15 kwie 2004, 07:22

nie chodziło mi o trampki dla jaj :-) ale ja mam taki styl..
Sarh: mi często moj facet mowił, że chetnie zobaczyłby mnie w sukience ale jakoś MI to nie do końca odpowiada.. jesli juz ja zakładam to dla SIEBIE :-) MAsz jednak rację mówiąc, że 16 letnia dziewczyna nie będzie zakłądałą szpilek - to wygląda po prostu głupio i sztucznie :-)
deperado
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: deperado » 15 kwie 2004, 15:00

tak... nie był bym taki pewny czy rzeczywiście 16 nie chodzą w szpilkach i miniówi... wręcz odwrotnie, przeważnie chcą wyglądać starzej i robią dziwne rzeczy. Mimo wszystko dzięki za radę n apewno się przyda
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 15 kwie 2004, 15:41

czegos tu nie rozumiem!!! jak sie z kims jest i jak sam mówisz łaczy was wiele ,to nie powinno byc czegos takiego jak uczucie wstydu!!!!!!! ona chyba nie zaczeła sie tak zachowywac dpiero jak zaczeliscie byc razem??? jak to mozliwe ze sie zwiazaliscie a teraz ci to przeszkadza????????

racja ze sa takie 16-latki co robia z siebie nie wiadomo jakie damy a ze robia to mało odpowiednio to np. u mnie wzbudzaja smiech :)

ja np rzadko ubieram spódniczke czy sukienke bo po porostu to nie moje klimaty :) ale jak juz sie tak ubieram to robie to dla siebie ,a ze przy okazji sprawiam przyjemnosc mojemu chłopakowi to tylko plus :)
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 15 kwie 2004, 15:55

Jak już gdzieś napisałem: wszystko ma swój urok, nawet trampki, jednak trzeba wiedzieć kiedy można się w nich pokazac a kiedy nie.
deperado
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: deperado » 15 kwie 2004, 18:23

odpowiedź jest prosta agata...
Propaganda mówi: miłosć zwycięży wszystko.. - jednak nie wszystko

Ale Ty odbiegasz od tematu łapiąc mnie za słówka,poniważ pytanie było jak rozbudzić kobiecość..a nie jak oceniasz moje postępowanie
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 15 kwie 2004, 18:30

Nie rozbudzisz w kobiecie kobiecosci !!!
mozesz spowodowac jedynie ta kobiecosc zewnętrzną ,poprzez odpowiednie jej ubranie ! czyli ciuchy ! ale to tylko namiastka zewnętrzna , kobieta nie kobieca , jak juz w wieku lat 20 nia nie bedzie to nie bedzie nia wcale !! ;)
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 15 kwie 2004, 20:12

Ale Ty odbiegasz od tematu łapiąc mnie za słówka,poniważ pytanie było jak rozbudzić kobiecość..a nie jak oceniasz moje postępowanie

ale bardziej niz twoja chec rozbudzenia w niej kobiety zainteresowało mnie to ze wstydzisz sie własnej dziewczyny bo to mi jakos tak nie pasuje. No ale jezeli juz mam powiedziec cos na temat to prosze bardzo: twoja dziewczyna moze w krótce sama odkryje ze istnieje cos takiego jak bardziej dziewczecy chiuch(nie bedzie chodzic w trampkach) ;) ale i psychicznie moze sie troche zmienic tak ze z czasem zaczniesz dostrzegac u niej objawy upragnionej kobiecosci :) mozesz ten proces wspomóc np jakąs rozmowa jezeli wam sie dobrze układa to mozesz jej otwarcie powiedziec ze mogłaby wykrzesac z siebie troche wiecej dziewczecego(kobiecego)uroku oczywiscie w sposób nie za bardzo dosadny zeby nie poczuła sie urazona. :)

pozdrawiam !! mam nadzieje ze sie na mnie nie gniewasz ze moje wczesniejsze odejscie od tematu :)
deperado
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: deperado » 15 kwie 2004, 20:43

gniewać się nie gniewam
rozmowa na ten temat była nie raz, i teraz zaczynając rozmowę z nię o tym, czuje sie jakbym stare strupy rozdrapywał :)
Mimo wszystko dzięki za radę

Pozostaje czekać
deperado pisze:HE He a jeszcze moge dodać że to wyjątkiwo ciekawy przpadek ponieważ przeważnie przyczyny takiego zachowania tkwią w rodzinie, opikunach. ale tutaj jest odwrotnie ponieważ matka owej dziewczyny jest...hmm jakby to powiedzieć po polsku...fajna dupa ;-)

Aby nie pisac 2 postow 1 za 2 uzywamy magicznego przycisku edytuj.
Maverick
Awatar użytkownika
Ebola
Początkujący
Początkujący
Postautor: Ebola » 15 kwie 2004, 21:00

to bierz sie za matkę
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 15 kwie 2004, 21:01

krzys pisze: jak juz w wieku lat 20 nia nie bedzie to nie bedzie nia wcale !! ;)

To w takim układzie jak objawia się kobiecość??:)
deperado
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: deperado » 15 kwie 2004, 21:26

kobiecość fizycznie objawia się w

- trampkach za ponad 50 zł
- owłosieniu pod pachą
- przebarwieniach po kawie na zębach
- poczuciu 20 letności

?
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 15 kwie 2004, 22:03

kobiecość fizycznie objawia się w

- trampkach za ponad 50 zł
- owłosieniu pod pachą
- przebarwieniach po kawie na zębach
- poczuciu 20 letności

to jest charakterystyka owej dziewczyny??

no to w takim razie czyze miłego czekania z jeszcze milszym zakonczeniem :)
deperado
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: deperado » 16 kwie 2004, 06:26

To była, moja droga Agato, moja chartekterystyka kobiety kobiecej...

Ja czym dla was jest kobiecość??
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 16 kwie 2004, 09:37

Skoro to Twoja charakterystyka kobiecosci... To rozumiem ze skoro ona odbiega to jest idealnie wydepilowana, nosi trampki za 49.90 i ma biale zeby ;) :d
Nie no sorki, nie moglem sie powstrzymac. Musialbys dokladnie opisac jak sie ubiera. Ale to jest jej styl, taki dzieciecy buncik ;) Mnie osobiscie sie tylko smiac z tego chce :)

A kobiecos to dla mnie... mysle ze pewien taki wdziek, delikatnosc...
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 16 kwie 2004, 15:48

Skoro to Twoja charakterystyka kobiecosci... To rozumiem ze skoro ona odbiega to jest idealnie wydepilowana, nosi trampki za 49.90 i ma biale zeby

noo własnie dziwna ta kobiecosc twoja :) bo myslałam ze taka jest twopja dziewczyna a ty wolisz zeby ona była trochu inna ,no ale dobra chyba juz taki urok ze sie dogadac nie mozemy ;)
deperado
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: deperado » 16 kwie 2004, 22:45

To co przytoczyłem to była czysta ironia
Chciałem tym zachęcic do przemysleń

Aprpos nie czepiajcie siętak tego ubrania, to można przemilczeć bardziej chodzi mi o psychikę, sposób bycvia, zachowanie ....... umkey??
Awatar użytkownika
J-94
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: J-94 » 17 kwie 2004, 01:18

Święte słowa mieć 16lat, doświadczenie zyciowe jak 50 latka, nie co sie dziwic , twoja dama serca ma jeszcze czas na to wszystko, a ty myślisz już możliwe o niej jak o kandydatce na żonę apropo co to jest umkey? :) :) :)
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 17 kwie 2004, 10:56

a ty myślisz już możliwe o niej jak o kandydatce na żonę

ktos kiedys powiedział ze jak sie kocha to sie mysli o przyszłosci :) wiec moze dlatego tak ja traktuje :)
deperado
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: deperado » 17 kwie 2004, 14:39

nie nie traktuje jej jak żony
ale jeśli chodzi o zwiazki to własnie kobiecość mnie pociąga. To mnie naładowuje i napędza. Bo przeceiż jaki jest sens, żeby być z kimś kto Cię nie pociaga. Wtedy to co powinno sprawia ból...ipt
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 17 kwie 2004, 18:18

jeśli chodzi o zwiazki to własnie kobiecość mnie pociąga. To mnie naładowuje i napędza. Bo przeceiż jaki jest sens, żeby być z kimś kto Cię nie pociaga.

wiec jak to sie stało ze jestescie razem??/czyzby wczesniej jej niekobiecosc była niezauwazalna??? co cie w niej pociągało wtedy na poczatku??
deperado
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: deperado » 18 kwie 2004, 09:48

oczywiście żę przedtem tego nie zauważyłem
jak mogłem jako kolega, spradzić jej zachowanie w takich sytuacjach intymnych..
znaowu mówi żę chodiz o psychike a te trampki to był tylko przykaład

A tak a propo to wtedy auważyłem mnóstwo innych rzeczy które mnie pociągało i to przeważyło...
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 18 kwie 2004, 09:53

no wiec wydaje mi sie ze juz masz odpowiedz ona jest po prostu niegotowa i jezeli ci na niej zalezy musisz to uszanowac!!!
pozdrawiam!
deperado
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: deperado » 18 kwie 2004, 17:58

agata pisze:no wiec wydaje mi sie ze juz masz odpowiedz ona jest po prostu niegotowa i jezeli ci na niej zalezy musisz to uszanowac!!!
pozdrawiam!

na co nie jest gotowa, na kobiecość :D :D ??
WYdaje mi isę czy rozmawiam z jakimś AUTOMATAMI
wszystki tematy kończą siętym żę dziewczyna jest niegotowa....
czy problem zaczyna się od nadmiernego pocenia, czy od golenia myszki

A tak pozatym to mysle że zaczęcie współżycia, dobrze na Kobiecość wpływa
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 18 kwie 2004, 19:45

A tak pozatym to mysle że zaczęcie współżycia, dobrze na Kobiecość wpływa

po tym co teraz napisałes to sie zastanawiam czy ty czasem nie masz problemu z głowa!!!! współzycie moze i działa dobrze na kobiecosc ale tylko wtedy gdy ta kobiecosc jest juz w dziewczynie a jezeli jej nie ma (jak u twojej dziewczyny) to raczej jej nie pomoze a tylko zaszkodzi. i wcale sie jej nie dziwie ze sie nie chce przed toba rozebrac bo chyba tobie tylko o to idzie!
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 18 kwie 2004, 19:48

skoro w niej jest malo kobiecosci to byc mzoe dlatego ze te kobiecosc widzi w Tobie i sobie tak postanowila ze ktos w zwiazku musi byc facetem:):)

p.s. nie obrazac mi sie prosze:)
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”