Chciałam się dowiedzieć dlaczego Wy chłopaki macie otwarte oczy w czasie całowania??
Czy to prawda,ze jesli chłopak ma otwarte oczy w czasie pocałunków to jest nie szczery
Czy to kolejny mit ,jak to jest z Wami????
Moderator: modTeam
Yasmine pisze:moj nie ma
Natalia pisze:Więc tak ....
Chciałam się dowiedzieć dlaczego Wy chłopaki macie otwarte oczy w czasie całowania??
Czy to prawda,ze jesli chłopak ma otwarte oczy w czasie pocałunków to jest nie szczery![]()
Czy to kolejny mit ,jak to jest z Wami????
szrekuś pisze:W ogóle jakieś dziwne powiązanie wymyśliłaś
TFA pisze:Ehh kobiety to maja te swoje zabobony np. dlugosc penisa to wielkosc nosa, slyszalem tez z wlosami na brzuchu (ten pasek na brzuchu) ze czym dluzsza droga (z wlosow) prowadzi do jaskini tym wiekszy smok w niej siedzi
szrekuś pisze:Co was kręci (tych co nie zamykają oczu), że tego nie robicie? Moim zdaniem, lepsze wrażenia ma się, gdy oczy są zamknięte
Pegaz pisze:Jak mam otwarte to dlatego że chce moją pięknośc podziwiać usmiech
Jak mam zamknięte to się rozkoszuje smakiem
Pegaz pisze:Patrze bo moja dziewczyna jeszcze piękniejsza przy buziakach a czasem nie patrze zależy jak mi się chce
Albercik pisze:Kiedyś usłyszałem tekst: "czemu masz otwarte oczy jak się całujemy" w ogóle tom mnie zaskoczyło i co było robić trzeba było zamykać Jezor bo babeczki to sibie potem wymyślają, że to nie szczerze się całuje Ciekawy heh Kobiety
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 259 gości