Ja najbardziej pragnę wreszcie się dowiedzieć, czego ja właściwie chcę
Czego pragną kobiety?
Moderator: modTeam
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Maniak
Krzych(TenTyp) pisze:unlucky_sink pisze:aktualnie mam wielką chcicę i pragnę...bliskości
Ja mam tak samoJuż od 2 tygodni
![]()
No cóż ale trzeba sobie radzić samemu.
chcica została zaspokojona, teraz pragnę już tylko bliskości...
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
http://www.kafeteria.pl/przykawie/obiekt.php?id_t=332
tu jest 7 pragnien kobiet(zostala przeprowadzona sonda i wybrano najczesciej powtarzajace sie)
.
tu jest 7 pragnien kobiet(zostala przeprowadzona sonda i wybrano najczesciej powtarzajace sie)
Ciekawe czy dziewczyny w równym stopniu spełniają te życzenia dla facetow jak same chcą ich spelnienia dla siebie
TAK

Sytuacja inaczej wygląda kiedy jest dziecko, wtedy zrozumiałe ojciec jest zobowiązany na nie zarobić i je utrzymać ale też bez przesady w końcu to dziecko jest wspólne.
** Kocham życie**
Jestem dokładnie tego samego zdania co Cherry!
Ja też staram się dawać więcej od siebie nawet niż oczekuję od niego. Lubię mu robić jakieś drobne niespodzianki. Ostatnio kupiłam mu karte do tel. za 10 zł żeby mógł puszczać smsy i sygnały. Związek traktuję jako dwie osoby RAZEM, dzielimy sie wszystkim, czym mozemy, także pieniedzmi.
Ja też staram się dawać więcej od siebie nawet niż oczekuję od niego. Lubię mu robić jakieś drobne niespodzianki. Ostatnio kupiłam mu karte do tel. za 10 zł żeby mógł puszczać smsy i sygnały. Związek traktuję jako dwie osoby RAZEM, dzielimy sie wszystkim, czym mozemy, także pieniedzmi.
my , my , my , my i ciągle my chcemy , a gdzie co chce facet ,acha zapomniałem, on nie ma prawa nic chciec , a jak juz to bardzo mało , a bron Boze jak wymaga za wiele , zas My ....nasze pojecie " chcemy" .... zawsze sie miesci w granicach minimum ! - dziekuję za uwage i takie kobiety <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Andrew pisze: my , my , my , my i ciągle my chcemy , a gdzie co chce facet ,acha zapomniałem, on nie ma prawa nic chciec , a jak juz to bardzo mało , a bron Boze jak wymaga za wiele , zas My ....nasze pojecie " chcemy" .... zawsze sie miesci w granicach minimum ! - dziekuję za uwage i takie kobiety <aniolek2>
hehe..a jak!! Albo udają że nas wysłuchują a za chwile znowu z tym czego one by chciały wyjeżdzają
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Andrew pisze: my , my , my , my i ciągle my chcemy , a gdzie co chce facet ,acha zapomniałem, on nie ma prawa nic chciec , a jak juz to bardzo mało , a bron Boze jak wymaga za wiele , zas My ....nasze pojecie " chcemy" .... zawsze sie miesci w granicach minimum ! - dziekuję za uwage i takie kobiety <aniolek2>
No to załóż topik o tym " Czego pragną mężczyźni ?"
oj, jacy Wy biedni jesteście <przytul1> jak to dobrze, że ja mężczyzną nie jestemJeszcze nie sprawdziłem ale zczynam się bac
** Kocham życie**
cóz z tego ze przeczytasz i przemyslisz , jak wasza natura jest jaka jest , i nie wiele to zmieni , jestescie w wiekszosci nastawione na branie , ale oki to my faceci z poprzedniej epoki was tak nauczylismy , zakładać topic
po co dla pustego beblania w nim sobie
? kzdy pragnie czegoś innego co w sumie sprowadza sie do tego samego , ciezko zrozumiec
no własnie !
Andrew pisze:jak wasza natura jest jaka jest , i nie wiele to zmieni , jestescie w wiekszosci nastawione na branie
Nie zgadzam się z Tobą. Jak mówisz takimi uogólnieniami <stereotypami jak dla mnie> to mój argument bedzie podobny w stylu

---> Kobieta z natury jest nastawiona na dawanie. Popatrz na matki - wszystko by dziecku oddały nawet swoim kosztem. Ojciec? Jedynie z dzieckiem może się podzielić.
Podobny jest stosunek kobiet do swoich ukochanych - starają sie im dać wszystko co tylko mogą. Ale mało który facet to dostrzega, bo może nie są to rzeczy materialne. Czyżbyś był jednym z tych, którzy nie widzą?
Oczywiście mowimy o miłości bo inne przypadki też bywają... różne... w obie strony ;P
ciesz się sobą
Niby tak, ale bywają kobiety, które dają tylko jednej osobie, ew. jednemu "gatunkowi" osób. Czyli np. jak ma faceta, to daje wszystko jemu, a jak się pojawi dziecko, to już tylko dziecku, a facetowi nic. I ona faktycznie może powiedzieć: "Przecież ja nic nie chcę, tylko daję", ale pytanie, komu daje i dlaczego tylko dzieciom? Jak daje swoim rodzicom, to poza nimi wszystkich olewa, jak facetowi, to resztę ma w nosie, a jak dzieciom, to już cały świat może nie istnieć.
Andrew pisze:co chwila czegos innego ...i co z tego ! mają do tego prawo , kobieta wszak kaprysną jest , nudna by takowa była jak by sie nie zmieniała !
Ale to jest czasem u was straszne bo my biedni faceci nie wiemy dlaczego płaczecie dlaczego jesteście nieszczęśliwe a wy po prostu tak macie , że czasem .... heh same nie wiecie czego chcecie:)
no mają tak prawda??????? <aniolek2>
mrt pisze:Niby tak, ale bywają kobiety, które dają tylko jednej osobie, ew. jednemu "gatunkowi" osób. Czyli np. jak ma faceta, to daje wszystko jemu, a jak się pojawi dziecko, to już tylko dziecku, a facetowi nic. I ona faktycznie może powiedzieć: "Przecież ja nic nie chcę, tylko daję", ale pytanie, komu daje i dlaczego tylko dzieciom? Jak daje swoim rodzicom, to poza nimi wszystkich olewa, jak facetowi, to resztę ma w nosie, a jak dzieciom, to już cały świat może nie istnieć.
Starszy ! co juz troche pozył na tym swiecie , jednak wiecej rozumie niz Ci młodzi <browar>
cóz z tego ze przeczytasz i przemyslisz , jak wasza natura jest jaka jest , i nie wiele to zmieni
Mówisz do mnie w liczbie mnogiej z szacunku czy dlatego, że dużo łatwiej generalizować i wypowiadać stereotypowe sądy? Zapytałam jako indywidualna jednostka, miałam nadzieje, że sie doczekam poważnej odpowiedzi. I skąd wiesz jaka jest moja natura.
jestescie w wiekszosci nastawione na branie
Nie mam 15 lat i znam się na tyle, żeby z całą pewnością stwierdzić, że nie jestem nastawiona na branie, dlatego też spytalam czego takiego pragniecie(sz)? a nuż czegoś jeszcze się dowiem. Bo jeśli chodzi o moją sytuacje to daje drugiej połowie to czego pragnie a Tobie współczuje kobiet, które spotykałeś.
Niby tak, ale bywają kobiety, które dają tylko jednej osobie, ew. jednemu "gatunkowi" osób. Czyli np. jak ma faceta, to daje wszystko jemu, a jak się pojawi dziecko, to już tylko dziecku, a facetowi nic. I ona faktycznie może powiedzieć: "Przecież ja nic nie chcę, tylko daję", ale pytanie, komu daje i dlaczego tylko dzieciom? Jak daje swoim rodzicom, to poza nimi wszystkich olewa, jak facetowi, to resztę ma w nosie, a jak dzieciom, to już cały świat może nie istnieć.
Bardzo mądra moim zdaniem , wypowiedz i zgadzam się z tym że często tak właśnie się dzieje. Kobiety nie maja świadomosći, że tak robią , poświecając calą siebie jednemu zaniedbują reszte i dobrze jest mieć tego świadomość aby nie popełniać takich błedów. Tylko najlepiej jak się o tym mówi a nie załatwia sprawe , " Wy wszystkie takie jesteście, że tylko byście brały a dla nas nic".
** Kocham życie**
Odpowiedz dała Ci MRT , a ze wszystko sie zmienia , to jestem ciekaw jak to bedzie z Tobą za lat powiedzmy 15 , mam nadzieje ze sie nic nie zmieni , bo w wieku lat 24 to sie fajnie tylko gada , choć ma sie i racje , tyle ze czas pokaze <browar>
Pisze w liczbie mnogiej , bo pisze o znacznej wiekszosci , co nie oznacza , ze wszystkie do jednego wora . <aniolek2>
Pisze w liczbie mnogiej , bo pisze o znacznej wiekszosci , co nie oznacza , ze wszystkie do jednego wora . <aniolek2>
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”