jak to jest kobiety 1990
Moderator: modTeam
jak to jest kobiety 1990
Witam . hehe przeglądam sobie różne fotki na lustereczku , fotce i powiedzcie mi drogie kobiety jak to robicie ze jak oglądam roczniki 1988-1990 wyglądaja dziewczyny jak by miały ponad 20 lat normalnie pełen lans a dziewczyny 1983-1985 wyglądaja na 16-17 lat . W jaki sposób dokonujecie tych magicznych zmian
Moze tez sie odmłodze 
Hehe, prawisz jak moj kumpel. Ja nie wiem jak one to robią, ale moj kolega wysunął pewną teorię, ktorej tu nie napiszę, bo jest brzydka <smoczek> Boshe, jak mzna być tak głupim, żeby cos takiego wymyślić jak on to ja nie znaju <glupek> Zainteresowanym napisze na priv 
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Cubasa nie daj sie prosic, wal na glownym topicu
Ja tam tych serwosiw nie ogladam, ale jak widze zasem jakies 13 tki na ulicy wymalowane i ubrane jak 25 to mi sie smiac chce, nie mowiac o kobitach 30 letnich ktore chodza w rozowych bluzeczkach, warkoczykach itp, to juz porazka totalna
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista
pozdrawiam
pozdrawiam
śmieję się że te dziewczyny młodsze ode mnie to na kurczakach rosły =)
a na serio - to w gruncie rzeczy jest proste( teoria mojej mamy). Pokolenie dziewczyn wyglądających młodo rodzi pokolenie dzieci zktórych takie dziewczyny jak one wyrosną, po nich, zanim dorosną ich dzieci - przychodzi czas na te o starszym wyglądzie lub obfitrzym wygladzie - i one rodza dzieci o swoim wyglądzie. i tak to sie przeplata
a na serio - to w gruncie rzeczy jest proste( teoria mojej mamy). Pokolenie dziewczyn wyglądających młodo rodzi pokolenie dzieci zktórych takie dziewczyny jak one wyrosną, po nich, zanim dorosną ich dzieci - przychodzi czas na te o starszym wyglądzie lub obfitrzym wygladzie - i one rodza dzieci o swoim wyglądzie. i tak to sie przeplata
...południowy temperament w północnym klimacie...
- ksiezycowka
- Weteran
nie mowiac o kobitach 30 letnich ktore chodza w rozowych bluzeczkach, warkoczykach itp, to juz porazka totalna
<mlotkiem1> Nie obrażac mi mamusi takimi uogólnieniami! Niektórym takie rzeczy serio pasuja ;P
Ja nie wiem jak to robią dziewczyny w normalnym świecie. W necie wiadomo

Ale chciałabym wiedzieć. Bo chciałabym wyglądac na swój wiek i żeby ludzie się mnie nie pytali czy mam 15 lat.

szopen pisze:mowiac o kobitach 30 letnich ktore chodza w rozowych bluzeczkach, warkoczykach itp, to juz porazka totalna
Porazką totalną jest twój tok rozumowania ... co ma piernik do wiatraka ! według tego co piszesz Ciebie do teatru wpuscic by nie wypadało , no bo gdzie tam taki " burak " miedzy elite! <aniolek2>
Kobieta ma chodzic tak jak chce , facet tez nigdzie nie ma napisane iz warkoczyki są dla małych dzieci a kolor rózowy dla nastolatek !
ja mam lat 40 i chodze jak chce w spodniach skeytowskich , jasnyk kolorowych bluzkach itp.rzeczach , a co moze mi teraz powiesz ze wygladam załosnie ? ....załosne jest wiec podejscie twoje do tego tematu
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
A niechże sobie chodzą jak chcą, ja im nie bronię, wyraziłęm tylko swoje zdanie w którym twierdze że mam antypatyczny stosunek do kobiet które "na siłę" próbują się odmładzać, może z tym wiekiem że 30 lat to przesadziłem, ale chodziło mi o kobiety o których wygląd wyraźnie wskazuje na wiek, a te tego nie widzą i poprzez ostry makijac i 2 cm pudru probują się zrobić na nastolatki. Poza tym wg mnie, facet w wieku lat 40 w spodniach skejtowskich wygląda bardziej naturalnie, niż kobieta w wieku lat 40 ubrana w obcisłą różową bluzeczkę, króciutką mini, wymalowana jak nastka na dyskoteke a wazy przy tym 80 kg. Zresztą to tylko moje zdanie, wolny kraj, rybka mi to jak kto chodzi.Andrew pisze:Kobieta ma chodzic tak jak chce , facet tez nigdzie nie ma napisane iz warkoczyki są dla małych dzieci a kolor rózowy dla nastolatek !
pozdrawiam
pozdrawiam
Jejku, gdy jest ładna i zgrabna to sie to nie rzuca w oczy, przynajmniej mnie, ale mi chodzilo o te niekoniecznie zgrabne, to chyba oczywiste. No i fakt faktem, że gustu i samokrytyki można nie mieć tak w wieku lat kilkudziesięciu jak i kilkunastu. Nie ma reguły.
pozdrawiam
pozdrawiam
Gargul pisze:Wszystko dlatego że w 1986 Czarnobyl wybuchł Teraz dochodzi po prostu do mutacji
Bingo!To właśnie ta teoria mojego kolegi
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
mi na obozie ostatnio dali notabene 21 lat, ale nie wiem jakim cudem mozna bylo pomyslec ze dziewczyna w trampkach, hatłtołowych spodniach i czarnej koszulce moze byc wychowawca.
potem dowiedzialam sie jeszcze ze wg. roznych ludzi mam od 16-18 lat, ale najczesciej dawali mi 17 czyli tyle, ile mam.
i dobrze![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
potem dowiedzialam sie jeszcze ze wg. roznych ludzi mam od 16-18 lat, ale najczesciej dawali mi 17 czyli tyle, ile mam.
i dobrze
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

- ksiezycowka
- Weteran
Mnie kiedyś pytała jakas mała której grupy wyhcowawcą będę na kolonii. Myślałam,z ę skonam ze śmiechu. MIałam wtedy prawie 15 lat
A ona jakiś rok czy dwa mniej.
Tak
A ja się potem urodziłam 
Mi też i to od lat. To nic szokującego. Jak jestes te 4-5 lat starsza to dla takiego dzieciaka to tak jak jakieś 20 lat różnicy i mówią dzień dobry, bo Ty duuuuuża jesteś.
gargul pisze:w 1986 Czarnobyl wybuch
Tak
mikaaa pisze:mi czasami jakies dzieci dzien dobry mówia
Mi też i to od lat. To nic szokującego. Jak jestes te 4-5 lat starsza to dla takiego dzieciaka to tak jak jakieś 20 lat różnicy i mówią dzień dobry, bo Ty duuuuuża jesteś.
Ja tez sie wypowiem
Lubie jak dziewczyna ladnie wyglada nie wazne ile ma lat(powyzej tych powiedzmy 15). Jesli wyglada na mlodsza niz jest(moja tak ma) to bardzo dobrze tak od 18 w gore
Ciesz sie ze tak jest, ze nikt nie patrzy na Ciebie jak na 30sto letnia dupe 
Lubie jak dziewczyna ladnie wyglada nie wazne ile ma lat(powyzej tych powiedzmy 15). Jesli wyglada na mlodsza niz jest(moja tak ma) to bardzo dobrze tak od 18 w gore
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
- ___ToMeK___
- Uzależniony
gargul pisze:Wszystko dlatego że w 1986 Czarnobyl wybuchłTeraz dochodzi po prostu do mutacji
a co wybucha co kazde pokolenie w Niemczech, Wielkiej Brytanii, Irlandii, Holandii, ...?
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
Yasmine pisze:mikaaa pisze:mi czasami jakies dzieci dzien dobry mówia
Mi tez:). A do tego(zawsze jak wchodze do klatki to) : ale ma pani ladne buty!
A moze to jest po prostu tak, ze jak sie jest w wieku np.18-20 to juz sie wyglada na pewien wiek wiec w imieniu powszechnej kultury mowia ludzie do takich osob per Pan\Pani.
A ze mozna tez zwrocic sie do takich osob per Ty bez zadnych problemow to juz druga sprawa !
Mi to nie przeszkadza jak mowia do mnie per Pan a staro na pewno nie wyglądam !
___ToMeK___ pisze:gargul pisze:Wszystko dlatego że w 1986 Czarnobyl wybuchłTeraz dochodzi po prostu do mutacji
a co wybucha co kazde pokolenie w Niemczech, Wielkiej Brytanii, Irlandii, Holandii, ...?![]()
Tam dochodzi do nawrotów chmury radioaktywnej ze względu na ciagłe oddziaływanie Niżu Islandzkiego oraz częste mgły adwekcyjne znad Morza Północnego zanieczyszczone radioaktywnymi pierwiastkami z tejże chmury poprzez ruchy konwekcyjne wywołane przez twory precyklonalne
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”